07.11.2010. / 00:42

Autor: Nacional.hr

Sanader angažirao odvjetnika: Steže li se obruč oko bivšeg premijera?

Dok se Prodanović ne javi na telefon i potvrdi odnosno opovrgne novi angažman, Sanader čeka da ga iz Uskoka i službeno obavijeste da je protiv njega pokrenuta istraga

Ivo SanaderIvo SanaderNakon što je u javnost procurila informacija prema kojoj je bivši šef HEP-a Ivan Mravak izravno povezao Ivu Sanadera s potisivanjem nepovoljnog ugovora između HEP-a i TLM-a, svi su nagađali kako se obruč oko bivšeg premijera sve više steže. Niti dan kasnije, ponovno se u medijima pojavila informacija kako je dušu odlučio olakšati i bivši šef Carinske uprave Mladen Barišić koji je Uskoku navodno ispričao kako je novac izvučen iz državnih poduzeća išao direktno u HDZ i do Sanadera.

Sanader je uzvratio prozvavši aktualnu vladu, koju je i on stvarao, nesposobnom da vodi državu, a premijerku Kosor, nesposobnom da vodi vladu.

No, kako javlja Dnevnik Nove Tv, Sanader ipak nije tako siguran u svoj položaj u cijeloj situaciji. Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama Sanader je odlučio angažirati odvjetnika. Prvi mu je izbor bio Anto Nobilo, no kako on već brani Damira Polančeca i tako bi se našao u sukobu interesa, izbor je pao na Čedu Prodanovića.

Prodanović je iskusan odvjetnik koji trenutno brani Josipa Protegu iz Hrvatske poštanske banke. I dok se Prodanović ne javi na telefon i potvrdi odnosno opovrgne novi angažman, Sanader čeka da ga iz Uskoka i službeno obavijeste da je protiv njega pokrenuta istraga.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
30/8/10

TonyP, 07.11.10. 04:23

Eppur si muove?!?!


registracija
25/6/10

vidra, 07.11.10. 07:09

Kao da je pao s Marsa,ništa mu nije jasno. Znači ne zna zbrojiti 2+2, a bio je čak premijer.Čudno!


registracija
30/8/10

TonyP, 07.11.10. 07:47

jedan od poznatih pristupa obrani je praviti se blesav i neuracunljiv, s akutnim gubitkom pamcenja. ne mogu ti nista. he, he, he...ZNA SE!


registracija
27/4/10

fuzija2, 07.11.10. 16:56

Lopovi koji su pljackali HRVATSKU danas oni
imaju svoju zastitnicu majcicu
"jugojanjicarsku mafiju" sa kojom rukovodi
najveca lopuzina "mesic" , i danas svi iz
SDP-ovackog i HDZ-ovackog copora lopuzine
su stavili rep medju noge i sklonili se u svoju
zastitnicu majcicu "jugojanjicarsku mafiju" pod
oko mesicevo.


registracija
7/11/10

recycleBin, 07.11.10. 20:02

Baš su bistrice ovi urednici. Sanadera dozvoljavaju pljuvati, a Onura Axala ne daju ni pozdraviti. Čemu to? Ispod članka o dolasku turskog glumca nema komentara, a donio nam je puno više radosti nego i jedan naš političar. Još je od svih gadosti, najmanje sranja napravio Sanader.


registracija
7/11/10

recycleBin, 07.11.10. 20:07

Come back, dear President. We are tired. We've had enough nonsense successor.
Tko je tom čovjeku dokazao krivnju? Je li nekoga ubio? Je li krao? Ako i jest, nije jedini, ali treba dokazati. Koja hajka na čovjeka. A kakve su ljudi ovce, da Sanader danas slučajno umre, sutra bi mu pjevali odu. Pa bilo nam je bolje dok smo pred sobom imali Sanadera nego što nam je danas, kad pred sobom nemamo doslovno NIKOGA.


registracija
5/3/10

starimudrac, 07.11.10. 22:37

ako se dokaže da je ukrao lovu, kojom će lovom platiti odvjetnika? ne samo on, nego svi lopovi kojima se dokaže lopovluk. odvjetnici koji ih brane zarađuju pokradeni novac. na to nemaju pravo. e, to neka šeksov ustavni sud razmotri.


registracija
30/8/10

TonyP, 08.11.10. 07:19

nismo mi jos na toj razini da se racuni "zamrznu". mozemo biti sretni da se i ovo dogadja.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika