07.11.2010. / 08:40

Autor: Andrea Belin

Lily Allen završila u bolnici: Dobila otrovanje krvi

Kako je kazao neimenovani izvor blizak pjevačici, Britanka je hitno hospitalizirana zbog trovanja krvi

Lily AllenLily AllenSamo nekoliko dana nakon već drugog pobačaja, pjevačica Lily Allen je ponovno završila u bolnici. Kako je kazao neimenovani izvor blizak pjevačici, hitno je hospitalizirana zbog trovanja krvi.

'Lily se oporavljala kod kuće uz Sama, ali morala se hitno vratiti u bolnicu. Svi su jako zabrinuti, ali ona je u dobrim rukama i sva sreća da je brzo primljena u bolnicu, u protivnom ne znam što bi se dogodilo', otkrio je neimenovani izvor, međutim da je ponovno završila u bolničkom krevetu, potvrdila je i sama pjevačica.

'Jako sam bolesna, ali vaše poruke pomažu mi da ostanem jaka' poručila je Lily preko Twittera svojim obožavateljima.

Podsjetimo, Britanka koja je 2008. imala spontani pobačaj je po drugi put izgubila dijete prošli vikend u šestom mjesecu trudnoće.

Sretnu vijest o trudnoći je obznanila u kolovozu. Prije petnaest dana je objavila da će ona i dečko, Sam Cooper dobiti sina i da su već počeli razmišljati o imenima.

Tada je kazala kako još uvijek nije sigurna je li spremna za ulogu majke, no da uopće ne sumnja kako će se na sve naviknuti. Nakon rođenja bebe, glazbenu karijeru je mislila na neko vrijeme staviti u drugi plan.

Vezane vijesti

Zbog pobačaja i dalje u zatvor

Zbog pobačaja i dalje u zatvor

Stanovnici Liechtensteina u nedjelju su odbili legalizirati pobačaj, na referendumu organiziranom na javnu inicijativu u toj većinski katoličkoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika