07.11.2010. / 15:18

Autor: Martina Čizmić

Video CFL: Zagrebački derbi na rubu incidenta

Prije kraja druge četvrtine dogodio se incident zbog koje je utakmica na kraju i prekinuta.

Thunderi su upisali još jednu pobjedu (Foto: D. Popek)Thunderi su upisali još jednu pobjedu (Foto: D. Popek)Utakmica između Zagreb Raidera i Zagreb Thundera započela je mirno, bez previše prilika i na jednoj i na drugoj strani.

U prvoj je četvrtini Thunder uspio povesti field golom Marka Tošića s 40-ak metara. Nakon toga zaredali su se prekršaji Raidersa koji su sredinom druge četvrtine rezultirali još jednim field golom Thundera.

Nakon niza prekršaja Raidera, sudac je iz igre isključio Raidera Tomislava Lozančića, koji to nije dobro prihvatio. Krenuo je verbalni obračun, u kojem je igrač Raidera sucu dobacio "da sudi ples sa zvijezdama".

Prije kraja druge četvrtine dogodio se incident zbog koje je utakmica na kraju i prekinuta. Naime, Thunderi su postigli touchdown (Damir Vinković) i kada su se pripremali za konverziju za još jedan bod obrambeni igrač Raidersa (Damir Župan) zatrčao se prema holderu Thundera, Marku Klariću i srušio ga.

Sudac mu je dosudio 15 jardi penaltija i isključenje, što igrač Raidera nije najbolje prihvatio. Nastavio je vrijeđati suca, nije želio napustiti teren. Sudac je zbog toga prekinuo utakmicu i ubilježio pobjedu Thundera. U regularnom dijelu rezultat je tako bio 12:0, no kako utakmica nije prošla polovicu rezultat će biti zabilježen kao 35:0 za Thundere.

"Mrzim kad utakmica završi ovako. To se inače ne događa u američkom nogometu. Imam osjećaj kao da je ovo samo naštetilo američkom nogometu u Hrvatskoj", rekao je nakon utakmice trener Thundera Sean Craig.

Thunderi su ovom pobjedom i dalje jedina neporažena momčad, a do kraja prvenstva ostalo je još samo jedno kolo.

U drugoj utakmici Pitbullsi su pobijedili Cannonse 13:7.

Vezane vijesti

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniorski sastavi klubova američkog nogometa Zagreb Thunder i Celje Gold Diggers odigrati će u nedjelju, u 15 sati, na terenima ŠRC Svetice u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika