08.11.2010. / 13:44

Autor: Totalsport

Kicker: Petrić igrač utakmice i najbolji Hrvat bundesligaškog kola

Uvjerljivo najslabiju ocjenu, peticu, dobio je Mario Mandžukić za 45 minuta igre pri porazu njegova Wolfsburga (opet 3-1) kod Eintrachta

Mladen PetrićMladen PetrićDrugi je put ove sezone hrvatski reprezentativac Mladen Petrić ocijenjen dvojkom za nastup u Bundesligi. Bio je igrač utakmice u subotnjoj domaćoj pobjedi (2-1) HSV-a nad Hoffenheimom...

Dvojku i titulu najboljeg igrača utakmice naš je nogometaš također od Kickerovih izvjestitelja zaradio u drugom kolu, kada je zabio u HSV-u remiju (1-1) protiv gradskog rivala St. Paulija.

Drugi najbolje ocijenjeni hrvatski nogometaš u 11. bundesligaškom kolu bio je 21-godišnji vratar Kölna Miro Varvodić, koji je zaradio trojku u gostujućem porazu (3-1) svoje momčadi kod Nürnberga. U svim četirima bundesligaškim utakmicama, premda je Köln u trima izgubio, Splićanin je ocijenjen solidnom trojkom.

S prosječnom je ocjenom (3.5) prošao Srđan Lakić u Kaiserslauternovu gostujućem porazu (3-1) kod Bayera. Ispodprosječnom četvorkom ocijenjen drugi Kölnov Hrvat, Mato Jajalo, dok je još gore (4.5) prošao Danijel Pranjić u Bayernovu remiju (3-3) u Mönchengladachu.

Uvjerljivo najslabiju ocjenu, peticu, dobio je Mario Mandžukić za 45 minuta igre pri porazu njegova Wolfsburga (opet 3-1) kod Eintrachta.

Od nogometaša iz Bosne i Hercegovine Sejad Salihović je bio ponajbolji igrač Hoffenheima na gostovanju kod HSV-a. Ocijenjen je trojkom. Edin Džeko ocijenjen je peticom u 3-1 porazu Wolfsburga kod Eintrachta. Dobio je istu slabu ocjenu drugi put ove sezone. Tijekom cijele prošle sezone u 34 je nastupa skupio tri petice.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika