08.11.2010. / 14:05

Autor: Nacional.hr

Novo samoubojstvo: U Maksimiru zaštitar pronašao leš

Ovo je drugo samoubojstvo u Maksimiru u osam dana. Naime, 31. listopada si je muškarac je u zagrebačkom parku Maksimir oduzeo život pucnjem u glavu iz vatrenog oružja

Foto: Borna Filić/PIXSELLFoto: Borna Filić/PIXSELLZagrebačka policija javila kako je danas oko 10.45 pronađen leš pored Švicarske kuće u park-šumi Maksimir. Doznaje se da je leš koji je bio prekriven lišćem pronašao zaštitar. Zasad još nije poznat niti spol niti koliko dugo se leš nalazi u Maksimiru.

Prema prvim informacijama iz policije radi se o samoubojstvu. Nakon nekoliko sati od dolaska policija je završila očevid te je utvrđeno kako je riječ o muškarcu starije životne dobi koji si je oduzeo život. Pretpostavlja se da je popio veću količinu tableta, no točan uzrok smrti biti će poznat nakon obdukcije.

Ovo je drugo samoubojstvo u Maksimiru u osam dana. Naime, 31. listopada si je muškarac je u zagrebačkom parku Maksimir oduzeo život pucnjem u glavu iz vatrenog oružja.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika