08.11.2010. / 14:25

Autor: Andrea Belin

Savršen seks: 3 najkritičnije točke na ženskom tijelu

Žensko tijelo prepuno je erogenzih zona koje će skratiti put do orgazma. Ukoliko partnericu želite ostaviti bez daha, vrijeme je da saznate koje točke na njezinom tijelu ne smijete preskočiti

Vrat nikako ne smijete zaobićiVrat nikako ne smijete zaobićiZa razliku od muškaraca, kod pripadnica nježnijeg spola, put do orgazma je znatno duži. No s druge strane, žensko tijelo je prepuno erogenih zona koje situaciju u spavaćoj sobi mogu 'zakomplicirati' u sekundi. U nastavku saznajte koje su to tri najkritičnije točke na ženskom tijelu koje nikako ne smijete izostaviti!

Vrat
Vrat je dio tijela koji muškarac nikako ne smije zaboraviti. Dakle, želite li svojoj partnerici priuštiti vrhunski užitak, započnite sa uobičajenim strastvenim poljupcima i nakon nekoliko minuta spustite se nekoliko centimetara niže. Mnogi muškarci još uvijek žive u uvjerenju kako je tajna uspjeha u ugrizima i sisanju tog dijela tijela, međutim takvo ponašanje ostavite iza sebe. Doduše, vrat je jedna od kritičnijih točaka i kod pripadnika jačeg spola.

Leđa
Stražnji dio tijela uvijek je privlačio mnoge pripadnike jačeg spola. Osim guze, druga 'erogena zona' na listi najzanimljivijih zasigurno su leđa. Njima se svakako treba pozabaviti tijekom predigre. Lagana masaža i nekoliko nježnjih poljubaca od vrata prema guzi niti jednu žene neće ostaviti ravnodušnom.

Uši???
Uši su također jedna od kritičnijih točaka na ženskom tijelu. Ovaj dio tijela traži nježne poljupce i lagano grickanje, a nekoliko prljavih riječi situaciju će dodatno zakomplicirati. No s vulgarnošću ipak ne valja pretjerivati!

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika