08.11.2010. / 15:59

Autor: Hina , Nacional.hr

Engleska kraljevska obitelj na Facebooku: U danu skupili 70 tisuća poklonika

U manje od 24 sata od aktiviranja stranice, britanska kraljevska obitelj prikupila je gotovo 70 tisuća poklonika, a interes raste iz sata u sat

Engleska kraljevska obitelj, redoviti korisnik Twittera i YouTubea, odsad posjeduje stranicu na popularnoj društvenoj mreži Facebook, objavila je Buckinghamska palača.

Kraljevska obitelj objavila je on line fotografije, video-snimke, novosti i govore kraljice Elizabete II., kao i nasljednika krune princa Charlesa te njegove dvojice sinova Williama i Harryja.

Korisnici Facebooka neće, međutim, moći slati komentare niti stupiti u kontakt ili postati "prijatelji" kraljevske obitelji jer se ona odlučila za kreiranje stranice a ne osobnog profila na toj društvenoj mreži.

Buckinghamska palača često je iznosila želju kraljice da usvoji nove medije. Elizabeta II. posjeduje BlackBerry i iPod a prvu je elektronsku poštu poslala iz jedne vojne baze 1976.

Inače, u manje od 24 sata od aktiviranja stranice, britanska kraljevska obitelj prikupila je gotovo 70 tisuća poklonika, a interes raste iz sata u sat.

Osim što se na stranici mogu pogledati službene fotografije kraljevske obitelji, obožavatelji mogu pratiti i što pojedini članovi obitelji rade te što će raditi u nadolazećem razdoblju.

Vezane vijesti

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Društvena mreža Facebook pristala je isplatiti 10 milijuna dolara nakon tužbe korisnika kojom ju optužuju da je koristila njihove fotografije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika