08.11.2010. / 16:13

Autor: Nacional.hr

Duuuga večer smijeha u Avanue Bar-u već 13. studenog

Već sljedeću subotu, 13. studenog baru koji se nalazi u sklopu sportskog centra Avenue Ball nastupiti će Bobo Knežević s Turbo bandom i komičar Aleks

Bobo KneževićBobo KneževićNakon komičarke Marine Orsag i kvarteta Gipsy Swing, zabavi u u Avenue Baru nije kraj. Već sljedeću subotu, 13. studenog baru koji se nalazi u sklopu sportskog centra Avenue Ball nastupiti će Bobo Knežević s Turbo bandom i komičar Aleks. Početak je u 20 sati, a cijena ulaznice iznosi trideset kuna.

Inače, Aleks iza sebe već ima par godina iskustva i oko 200 nastupa širom zemlje. S omiljenim temama kao što su muško-ženski odnosi, ponašanje alfa muškaraca i besmisleni proizvodi kojima nas bombardiraju u reklamama lagano ostvaruje komunikaciju s publikom što često dovodi do jako pozitivnih reakcija. Kako sam kaže, improvizacija i komunikacija s publikom najveće su mu kvalitete kojima već četvrtu godinu zabavlja publiku širom Hrvatske pa i dalje.

Svojim intrigantnim nastupom konceptualni trash kantautor i komičar Bobo Knežević dovodi publiku u stanje lucidnog transa karakteriziranog smijehom i euforijom uzvišene energije sedme čakre.

Vezane vijesti

Rock and punk night 20. studenog u AvenueBaru

Rock and punk night 20. studenog u AvenueBaru

U subotu, 20. studenog u Avenue Baru, koji je otvoren u sklopu sportskog centra Avenue Ball večer je rezervirana za ljubitelje rocka i punka. Rock… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika