08.11.2010. / 18:31

Autor: Totalsport

Nadal: Moj nastup u Londonu nije upitan

ATP Finals u Londonu na rasporedu je od 21. do 28. studenog. Nadal je prošle sezone izgubio sva tri susreta u skupini bez osvojenog seta, a sada želi popraviti dojam

Rafael NadalRafael NadalNajbolji tenisač svijeta Rafael Nadal odbacio je tezu da bi ga ozljeda ramena, zbog koje je otkazao nastup na ATP turniru iz Master serije 1000 u Parizu ovog tjedna, mogla udaljiti od ATP Finalsa u Londonu...

- Dobro se osjećam. Prije turnira u Parizu otišao sam liječniku i rekao mi je da bi se problem s ramenom koje osjećam mogli pogoršati ako ću igrati u Parizu. Kako je došao kraj sezone, puno se mečeva nagomilalo u mom ramenu, pa sam odlučio odmoriti i zaliječiti se - komentirao je Nadal, koji je nastupio na 33 od posljednjih 35 turnira iz serije Masters 1000.

- Razočaran sam jer nisam mogao zaigrati u Parizu. To je posljednji Masters 1000 u sezoni i sigurno jedan od mojih najdražih turnira. Nije to bila laka odluka, ali igrao sam sve druge Masterse kao i Grand Slamove u sezoni.

ATP Finals u Londonu na rasporedu je od 21. do 28. studenog. Nadal je prošle sezone izgubio sva tri susreta u skupini bez osvojenog seta, a sada želi popraviti dojam.

- Bit ću posebno motiviran i učinit ću sve da odigram dobro. Moram popraviti dojam od prošle godine. Pokušat ću osvojiti naslov.

ATP Finals prošle je godine osvojio Nikolaj Davidenko pobjedom u finalu nad Juanom Martinom del Potrom, a Nadal nije nikad u karijeri došao do finala. Posljednji španjolski tenisač koji je osvojio završni turnir najboljih tenisača sezone je Alex Corretja koji je 1998., tada u Hannoveru, bio bolji od sunarodnjaka Carlosa Moye.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika