09.11.2010. / 10:58

Autor: Daria Grudić

Redman i Method Man 17. studenog u Aquariusu

Redman je ispunio svoje obećanje od posljednjeg nastupa u Hrvatskoj i sa sobom dovodi svoga gangsterskog kolegu Method Mana, nekadašnjeg člana legendarnog Wu-Tang Clana

Redman; Foto: WikipediaRedman; Foto: WikipediaZagrebačka će publika u srijedu, 17. studenog u Aquariusu klimati glavom i tresti guzom na zaista velike face hip hopa - Redmana i Method Mana! Redman je ispunio svoje obećanje od posljednjeg nastupa u Hrvatskoj i sa sobom dovodi svoga gangsterskog kolegu Method Mana, nekadašnjeg člana legendarnog Wu-Tang Clana.

Dvojac zajedno snima još od 1999. godine, njihov treći zajednički album najavljen je za kraj ove godine, a mogli ste ih vidjeti i u filmskom hitu ''How High''. Upravo su na velikoj europskoj turneji u sklopu koje će nastupiti i u našem dobrom starom Aquariusu, na 17. rođendanu kultne radijske emisije Blackout koju možete pratiti svakog utorka u 22 sata.

''Ovo je povijesni događaj za hrvatski hip hop'', u kratkim crtama objasnio je Phat Phillie, voditelj Blackouta koji je i zaslužan za ovaj veliki događaj.

Ako ste i vi jedan od onih koji ne žele propustiti ovu hip hop poslasticu, požurite i nabavite kartu u sustavima Eventima, Aquarius klubu ili CD shopu, po cijeni od 160 kuna.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika