09.11.2010. / 14:31

Autor: Nacional.hr

Istraživanje GfK: Trećina građana vjeruje da Polančec govori istinu

Otprilike trećina građana vjeruje u ono što Damir Polančec iznosi kao svoju istinu, trećina mu ne vjeruje, dok trećina ne zna ili se ne želi izjasniti

Damir PolančecDamir PolančecBivši ministar gospodarstva i potpredsjednik Vlade Damir Polančec još uvijek je jedini visokorangirani političar u Hrvatskoj koji je osuđen zbog korupcije. O borbi protiv korupcije govori se svakodnevno, pa je GfK proveo istraživanje o tome koliko građani vjeruju Damiru Polančecu.

Rezultati su pokazali kako se javnost podijelila u tri skupine. Otprilike trećina građana vjeruje u ono što Damir Polančec iznosi kao svoju istinu, trećina mu ne vjeruje, dok trećina ne zna ili se ne želi izjasniti.

Najveću podršku Polančec ima među građanima u dobi od 45 do 64 godina, dok mu tek trećina mlađih od 34 godine vjeruje. Najviše mu ne vjeruju u Istri i Primoru i građani s nižim obrazovanjem.

Vezane vijesti

Europa ne vjeruje Grcima

Europa ne vjeruje Grcima

Državljani četiriju glavnih zemalja eurozone, Francuske, Njemačke, Španjolske i Italije sumnjaju u sposobnost Grčke da se održi, no i dalje smatraju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika