09.11.2010. / 15:59

Autor: Totalsport

Ništa od transfera: Petrić ostaje u HSV-u

Potvrdio je to medijima sportski direktor kluba Bastian Reinhardt, otklonivši tako mogućnost prodaje hrvatskog napadača

Mladen PetrićMladen PetrićMladen Petrić ostaje u HSV-u. Potvrdio je to medijima sportski direktor kluba Bastian Reinhardt, otklonivši tako mogućnost prodaje hrvatskog napadača...

- Drago mi je da znam na čemu sam - spremno je dočekao vijest hrvatski nogometni reprezentativac, strijelac pet golova u osam ovosezonskih nastupa za hamburškog Bundesligaša.

Podsjetimo da je posljednjih dana Stuttgart ponovno iskazivao naum za Petrićevim dovođenjem, a transferu se Jens Keller, trener kluba, nadao već u siječanjskom prijelaznom roku.

- Mogućnost da Petrić otiđe ove zime je isključena - poručio je svima zainteresiranima Reinhardt.

Podsjetimo, Stuttgart je za hrvatskog napadača HSV-u poslao ponudu krajem prošloga, ljetnog prijelaznog roka. Bila je teška 3.5 milijuna eura za otkup ugovora koji Petriću s hamburškim klubom istječe u ljeto 2012. godine. Reinhardt, tada novoustoličeni sportski direktor kluba, izjavio je tom prilikom da je ponuđena svota neozbiljna.

Petrićevu tržnišnu vrijednost u ovom trenutku Transfermarkt.de procjenjuje na 11 milijuna eura.

Vezane vijesti

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Dosadašnji napadač londonskog Chelseaja, 34-godišnji bjelokošćanski nogometaš Didier Drogba, priključio se Shanghai Shenhui, kineskom klubu svog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika