09.11.2010. / 21:32

Autor: Totalsport

Iverson: Obećavam borbu u svakoj utakmici

Iverson, legenda Philadelphia 76ersa, je prihvatio četiri milijuna dolara vriedan ugovor, a 17. strijelac svih vremena u NBA ligi bi trebao debitirati u dresu novog kluba 13. studenoga protiv Oyak Renaula

Allen IversonAllen IversonAllen Iverson, 35-godišnja donedavna NBA zvijezda, u utorak je imao pojavljivanje pred javnosti kao novo pojačanje turske momčadi Beşiktaş, gdje bi trebao igrati iduće dvije godine.

Iverson, legenda Philadelphia 76ersa, je prihvatio četiri milijuna dolara vriedan ugovor, a 17. strijelac svih vremena u NBA ligi bi trebao debitirati u dresu novog kluba 13. studenoga protiv Oyak Renaula.

U utorak se obratio okupljenim navijačima, te poručio:

- Ponavljam još jednom, hvala klubu jer me prihvatio u ovom trenutku - rekao je Iverson uz gromoglasno pozdravljanje okupljenih.

Podsjetimo da nitko od NBA klubova nije htio pod svoje okrilje primiti igrača koji je 1996. godine bio prvi izbor na NBA draftu, a mnogi ga oslovljavaju kao jednog od najboljih igrača u povijesti "jedan na pet".

- Ne mogu obećati da ćemo svaku utakmicu dobiti, ali mogu i obećavam da ćemo u svakoj biti srcem na terenu. Igrat ćemo kao momčad, borit ćemo se u svakoj sekundi i nadam se da ćemo vas uveseljavati - rekao je Iverson.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

registracija
13/11/10

MRM, 13.11.10. 17:24

Zasto superkosarka vise ne izlazi na kioske????


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika