10.11.2010. / 09:07

Autor: Hina

Harrods u ponudu uvrstio adventski kalendar za milijuna dolara

Kalendar koji je izradio njemački proizvođač sportskih automobila Porsche, proizveden je u pet primjeraka, jedan za svaki kontinent. Primjerak koji se prodaje u Harrodsu jedini je raspoloživ u Europ

Londonska robna kuća Harrods ima u svojoj ponudi adventski kalendar po cijeni od milijun dolara (720.000 eura), a uključuje brod i kuhinju, objavila je u utorak ta ugledna kuća.

Kalendar koji je izradio njemački proizvođač sportskih automobila Porsche, proizveden je u pet primjeraka, jedan za svaki kontinent. Primjerak koji se prodaje u Harrodsu jedini je raspoloživ u Europi.

Kalendar je ustvari golemi kvadar visok 1,75 m, a iza 24 prozorčića umjesto čokolade kriju se luksuzni Porscheovi proizvodi.

U jednom od prozorčića je sat po cijeni od 100.000 eura (140.000 dolara), u drugom par sunčanih naočala izrađenih od zlata, a u trećem puceta za manšete. Skuplji darovi poput kuhinje i broda dugog 8,5 m naslikani su na osvijetljenim pliticama.

Odgovarajući na pitanje je li kalendar u Božićnom duhu, glasnogovornik Harrodsa je rekao: "Obraćamo se svim kupcima, onima koji žele plišanog medu za 25 funta (29 eura), ali i onima koji žele proizvod za milijun dolara kao što je ovaj".

Harrods, utemeljen sredinom 19. stoljeća, ove godine je kupila katarska tvrtka. Ta najveća robna kuća u Londonu prodajne površine 90.000 četvornih metara, nudi najraznovrsnije luksuzne proizvode, od najboljeg kavijara beluge, preko 350 vrsta sireva, do "visokokvalitetnih mirisa".

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika