10.11.2010. / 10:06

Autor: Totalsport

Rukometna Bundesliga: Sedam golova Vorija

Hamburg je na gostovanju lako pokorio Grosswallstadt i pobijedio 32-25, a ponajbolji igrač kod gostiju je bio hrvatski reprezentativac Igor Vori. Zabio je sedam pogodaka, te je uz Hansa Lindberga bio prvi strijelac svoje momčadi

Igor VoriIgor VoriU utorak su odigrane dvije utakmice 11. kola rukometne Bundeslige, a dva prva favorita za krunu prvaka, Kiel i Hamburg, su upisali lake pobjede.

Hamburg je na gostovanju lako pokorio Grosswallstadt i pobijedio 32-25, a ponajbolji igrač kod gostiju je bio hrvatski reprezentativac Igor Vori. Zabio je sedam pogodaka, te je uz Hansa Lindberga bio prvi strijelac svoje momčadi.

Vrlo dobar je bio i Blaženko Lacković, pa je tako dodao pet pogodaka, dok je Domagoj Duvnjak dodao jedan za desetu pobjedu Hamburga.

Isto toliko pobjeda ima i Kiel, a do jubilarne je došao pred svojim navijačima protiv Wetzlara, slavili su sa 38-29. Sa 11 pogodaka opet je najbolji strijelac Kiela bio, za mnoge očito nezadrživi, Filip Jicha.

Rukometna Bundesliga, 11. kolo:

Grosswallstadt - Hamburg 25-32

Kiel - Wetzlar 38-29

Redoslijed: 1. Kiel 20 bodova, 2. Hamburg 20, 3. Rhein Necka-Löwen 19, 4. Füchse Berlin 17.

Vezane vijesti

Rukometašice osigurale Olimpijske igre

Rukometašice osigurale Olimpijske igre

Hrvatske rukometašice izborile su nastup na Olimpijskim igrama u Londonu. Naše su djevojke u odlučujućem susretu za odlazak na Igre u Guadalajari… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika