10.11.2010. / 11:25

Autor: Hina

Glumica Rachel Weisz rastala se od redatelja Aronofskog

Weisz je po nekim izvorima u vezi s Danielom Craigom, zvijezdom filmova o Jamesu Bondu i filmskim partnerom iz njihova nova zajedničkog trilera "Dream House"

Rachel Weisz Rachel Weisz Dobitnica Oscara, britanska glumica Rachel Weisz i njezin partner, redatelj Darren Aronofsky, rastali su se nakon devet godina, rekli su njezini predstavnici u utorak.

Rachel Weisz (40), dobitnica Oscara za sporednu glumicu u filmu "Brižni vrtlar" 2005., i Aronofsky (41), redatelj "Hrvača" i najnovijeg "Crnog labuda", bili su zajedno devet godina u nevjenčanom braku. Imaju četverogodišnjeg sina.

"Rachel Weisz i Darren Aronofsky živjeli su razdvojeno nekoliko mjeseci. Ostaju bliski prijatelji i odlučni da zajedno podižu sina", rekli su njihovi predstavnici u zajedničkoj izjavi.

Weisz je po nekim izvorima u vezi s Danielom Craigom, zvijezdom filmova o Jamesu Bondu i filmskim partnerom iz njihova nova zajedničkog trilera "Dream House".

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika