10.11.2010. / 12:14

Autor: Andrea Belin

Jurnjava završila tragedijom: Uhićen vozač Nissana s kojim se utrkivao Marin Čolak

Opačak će biti prevezen na obavijesni razgovor istražnom sucu Mladenu Kosijeru Županijskog suda u Karlovcu. Osumnjičen je za izazivanje prometne nesreće u kojoj je pogunula Čolakova suvozačica Ivana Obad

Marin Čolak i Dalibor Opačak; Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELLMarin Čolak i Dalibor Opačak; Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELLDalibor Opačak, 33-godišnji vozač Nissana s kojim se prošli petak na autocesti Zagreb - Rijeka navodno utrkivao automobilistički as Marin Čolak, uhićen je u utorak i zadržan u Policijskoj postaji Duga Resa.

Kako doznaje Jutarnji list, Opačak će tijekom današnjeg dana biti prevezen na obavijesni razgovor istražnom sucu Mladenu Kosijeru Županijskog suda u Karlovcu.
Osumnjičen je za izazivanje prometne nesreće u kojoj je pogunula Čolakova suvozačica Ivana Obad.

Podsjetimo, nesreća se dogodila pršli petak na drugom kilometru autoceste Zagreb-Rijeka kod čvora Bosiljeva II. Policija je zaključila da se Čolakov Ferrari zapalio nakon što je skrenuo van kolnika nakon kontakta s Nissanom kojim je upravljao Dalibor Opačak.

Policija smatra da su vozači jurili 200 km/h, a čim izađe iz bolnice kaznena prijava očekuje i Marina Čolaka.

Vezane vijesti

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Muškarac (54) koji je jutros oko 2.30 sati mrtav pronađen na Čiovu s područja je Trogira i stradao je u prometnoj nesreći zbog čega je ženska osoba… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika