10.11.2010. / 12:37

Autor: Hina

Sanader: 'Ne znam ništa o torbama novca u HDZ-u, protiv mene se ne vode istrage'

Sanader je vrijeme kratio u saborskom kafiću u kojem je, igrom slučaja, samo nekoliko stolova dalje bio i državni odvjetnik Mladen Bajić

Srdačan pozdrav Mladena Bajića i Ive Sanadera (Foto: Rajko Sobat/Vjesnik/PIXSELL)Srdačan pozdrav Mladena Bajića i Ive Sanadera (Foto: Rajko Sobat/Vjesnik/PIXSELL)Bivši premijer Ivo Sanader najavio je svoj dolazak na saborsku raspravu o radu Državnog odvjetništva u 2009. godini, a kao posebnu poslasticu najavio je i sudjelovanje u raspravi.

No, dok rasprava ne započne, Sanader je vrijeme kratio u saborskom kafiću u kojem je, igrom slučaja, samo nekoliko stolova dalje bio i državni odvjetnik Mladen Bajić.

Nakon što su obojica popila kavu, novinari su Sanadera upitali o postojanju crnog fonda u HDZ-u. Tportal prenosi kako je Sanader poručio kako o tome mogu govoriti institucije koje se njima bave.

'Sanader nije mogao sam kontrolirati sve sumnjive poslove, pa nije Superman'

"Nikad nisam dobio nikakav novac. Ne znam ništa o torbama s gotovinom koje su dolazile u središnjicu HDZ-a za financiranje stranke", rekao je Sanader novinarima.

Na novinarsko pitanje da prokomentira informacije da se protiv njega vode tri istražna postupka, Sanader je rekao kako ne zna ništa o tome. Također dodao je kako mu se čini da u Hrvatskoj postoje dva državna odvjetništva. "Jedno službeno i drugo koje stvara pritisak na ovo službeno", rekao je Sanader.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
1/1/70

, 10.11.10. 12:59

Kad ce ovaj rođo u prdekanu?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika