10.11.2010. / 21:27

Autor: Nacional.hr

Marković sve nervozniji i vulgarniji: 'Pun mi je k.... vas novinara!'

"Hoćete da vam kažem? Pun mi vas je k..., vas novinara, jeste li me razumjeli. Slobodno to napišite", kazao je Marković koji se očito sve teže nosi s činjenicom da bi uskoro mogao postati bivši predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza

Vlatko MarkovićVlatko MarkovićVlatko Marković polako, ali sigurno, gubi živce. Nakon što je prvo u intervjuu izjavio kako su gay parade ogavne te kako homoseksualci nikada neće zaigrati u hrvatskoj reprezentaciji, danas je krenuo u obračun s novinarima.

Podsjetimo, nakon njegove homofobne izjave digla se velika prašina, a predsjednik HNS-a reagirao je službenom isprikom. Sebe je nazvao sportskim pedagogom i građaninom Europe koji nema ništa protiv manjina.

'Konačno rješavanje' poglavnika HNS-a: Bio je podli starčić, ali brate, i domoljub!

No mir u Markovićevoj glavi nije dugo trajao pa se u srijedu popodne obrušio na novinara Media servisa. Ovaj ga je upitao oće li na zahtjev gay i lezbijskih udruga izvjesiti zastavu na reprezentativnoj utakmici u Maksimiru.

"Hoćete da vam kažem? Pun mi vas je k..., vas novinara, jeste li me razumjeli. Slobodno to napišite", kazao je Marković koji se očito sve teže nosi s činjenicom da bi uskoro mogao postati bivši predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza.

Vezane vijesti

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

Europska nogometna organizacija (UEFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) s 80.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja hrvatskih navijača na… Više

Komentari

registracija
28/4/10

Zvonko, 10.11.10. 21:41

Tako je prijatelju! Reci im što zaslužuju!
Mlate praznu slamu i uglavnom dobro žive. Ni jedan se nije uznojio od kako se rodio, ali zato zna svakom loncu biti poklopac.


registracija
30/6/10

petrus7, 11.11.10. 07:53

Zvonko samo potvrđuješ teoriju da si glup majmun koji nema pojma. Čudi me da znaš upaliti komp ili ti to djeca rade za tebe. KRADEZEOVAC je glup i kraj priče. Marković je glup i nesposoban kao i vulgaran poput svih KRADEZEOVACA "domoljuba"!!!


registracija
28/4/10

Zvonko, 11.11.10. 09:48

Tito na Predsjedništvu SKJ 30. travnja 1971.: Ima kod nas jedna stvar koja mene jako zabrinjava, koja bode oči. Meni se čini da ni naše sudstvo više tome ne odgovara, da je suviše liberalno, suviše gleda kroz prste, naročito kada se radi o korupciji. Korupcija je kod nas zauzela veoma snažnog maha. Sticanje bogatstva na razne nepravilne načine, na račun nekog drugog – to je kod nas masovna pojava. Korupcija se otkriva tu i tamo. Ima neke korupcije koja bode oči, ima javne korupcije koja se čak može zakonom opravdati. Ima čak i toga. Imate ilegalnu korupciju. Imate korupciju – ti meni, ja tebi. To se čini u četiri oka itd. Mi te stvari moramo rješavati, moramo zauzeti oštri kurs i ono bar što se otkrije mora biti drastično kažnjeno. Inače, doći će do toga da će mase sve više i više biti ogorčene. Jer, mase u toj korupciji vide da se tu manipulira sa onim sredstvima koja je radni čovjek zaradio. Netko je na nečijim leđima morao biti. To fali onda zajednici, to fali običnom radniku koji ima niski prihod, niska primanja itd. Jednom riječju, to je jedna rana koja sve više pogađa naše društvo. U mnogim zemljama korupcija je prilično snažna. Jest. Ali, tamo se korupcija često svršava sa gubljenjem glave, kazne su vrlo jake. Mi, razumije se, takvih zakona i nemamo, niti ih trebamo, ali trebamo oštrije kažnjavati nego što je to bilo dosad. I ne trebamo samo čekati dok se otkrije sve do kraja, nego čim naši organi dobiju signal treba odmah poduzeti mjere protiv toga.” (Tito-tajne vladara, str. 99.)
-odgovor onima koji su ustali protiv biskupske Komisije!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika