11.11.2010. / 10:57

Autor: Nacional.hr

Prvi klaun američke desnice: 'Soros je izveo državni udar u Hrvatskoj, a sada slijedi SAD!'

Glenn Beck, 46-godišnji televizijski voditelj desničarske američke televizije Fox News, slavu je stekao na radiju, a danas je jedna od predvodnika desničarske riječi u SAD-u za koju su i mnogi konzervativni republikanci preliberalni i koji vode borbu protiv politike Baracka Obame

Glenn BeckGlenn BeckGlen Beck, jedan od vođa i glasnogovornika krajnje desničarskog pokreta 'Tea party' u SAD-u, u svojoj je emisiji na kanalu Fox News odradio dvodnevni obračun s Georgeom Sorosem.

Beck koji se proslavio skupom u Washingtonu krajem kolovoza na kojem se skupilo oko 100 tisuća ljudi, optužio je Sorosa da je u Hrvatskoj, ali i Slovačkoj i "Jugoslaviji" izveo državni udar te se sada okrenuo SAD-u.

Osim toga Beck je u emisiji nazvanoj 'Gospodar lutaka' iznio niz suludih optužbi na Sorosev račun, pa je tako prema Becku Soros podržavao revolucije u Češkoj, Ukrajini i Gruziji gdje je ormirao "stranku u sjeni", koju on kontrolira i koja nakon udara preuzima vlast.

Vrhunac je Beckova ocjena kako je Sorosev cilj srušiti SAD te uspostaviti svijet bez granica s jednim čuvarem vrata, naravno taj čuvar bio bi sam Soros.

Zanimljivo kako Beck u svojoj tvrdnji ne navodi kada se to točno u Hrvatskoj dogodio državni udar niti kome je točno Soros pomogao da dođe na vlast.

Glenn Beck, 46-godišnji televizijski voditelj desničarske američke televizije Fox News, slavu je stekao na radiju, a danas je jedna od predvodnika desničarske riječi u SAD-u za koju su i mnogi konzervativni republikanci preliberalni i koji vode borbu protiv politike Baracka Obame. Da su na dobrom putu pokazali su i nedavni izbori kada je mnogo kandidata povezanih s pokretom 'Tea party' pobijedilo svoje protivnike te je ušlo u Predstavnički dom Kongresa i u Senat.

Vezane vijesti

Merkel vodi Europu u krivom smjeru

Merkel vodi Europu u krivom smjeru

Američki milijarder George Soros tvrdi da njemačka kancelarka Angela Merkel "vodi Europu u krivom smjeru" i strepi da se ne ponove greške iz krize… Više

Komentari

registracija
14/11/07

laufer, 11.11.10. 23:31

Nemamo samo mi budaletina.


registracija
30/8/10

DarkoUSA, 12.11.10. 00:41

Ovaj novinar pojma nema Nije desnicar nego Republikanac i nije od juce postao slavan.Drugo Tea Party nije nova ultra desna konzervativna stranka nego izvorna republikanska stranka.Ako taj novinar imalo pozna historiju trebao bi da zna sta je u Americkoj historiji bila tkz.Tea Party i da joj je osnivac bio covjek ciju pjesmu SAD sada ima za himnu.Ima dobrih novinara a ima i .........


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika