11.11.2010. / 12:30

Autor: Nacional.hr

Amazon pod žestokim kritikama zbog kontroverzne knjige 'Vodič za pedofile'

Ovu knjigu naziva "Pedofilski vodič za ljubav i zadovoljstvo: Pravila ponašanja ljubitelja djece" autor je izdao u vlastitoj nakladi, a u prodaji se našao zahvaljujući labavim pravilima Amazona

Internetska stranica Amazon stavila je u prodaju vodič sa savjetima za pedofile što je pokrenulo kritiku na internetu i pozive za bojkotom te stranice specijalizirane za internetsku trgovinu, javlja BBC.

Ovu knjigu naziva "Pedofilski vodič za ljubav i zadovoljstvo: Pravila ponašanja ljubitelja djece" autor je izdao u vlastitoj nakladi, a u prodaji se našao zahvaljujući labavim pravilima Amazona.

Ta pravila ne dopuštaju objavu protuzakonitih sadržaja, ali su vrlo labava po pitanju morala. Iz Amazona se brane tezom kako bi ne dozvoljavanje prodaje ove knjige bila svojevrsna cenzura jer u njoj nema ništa protuzakonito. Autor sporne knjige Philip R. Graves II branio je svoj vodič tezom kako su 'pedofili neshvaćeni' i da je napisao savjetnik kako bi oni 'mogli živjeti u skladu sa zakonom'.

Vezane vijesti

Google, Amazon i Facebook prijete 'mrakom' na netu

Google, Amazon i Facebook prijete 'mrakom' na netu

U sve žešćoj bitci za budućnost interneta neki od vodećih 'siteova' poput Facebooka i Googlea razmišljaju o koordiniranome gašenju tih popularnih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika