11.11.2010. / 13:18

Autor: Nacional.hr

Sanader okuplja zastupnike? Bianca Matković zatražila reaktiviranje saborskog mandata

Nagađa se da bi bivši premijer mogao osnovati klub nezavisnih zastupnika koji bi broajo čak i do osam zastupnika jer bi se u njemu osim Sanadera mogla naći Luka Bebić, Mario Zubović, Bianka Matković, Mladen Barišić, Petar Selem, Stjepan Fiolić te Jerko Rošin

Bianca Matković   (Foto:Igor Šoban)Bianca Matković (Foto:Igor Šoban)Bianca Matković je jučer dala ostavku na mjesto državne tajnice u Ministarstvu gospodarstva, a saboru je uputila zahtjev za aktiviranje zastupničkog mandata, javlja portal HRT-a.

Nakon što je vlada razriješi s dužnosti mandatno-imunitetno povjerenstvo mora za osam dana donijeti odluku o njezinu zahtijevu.

Podsjetimo kako je nedavno potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks prije mjesec dana je ustvrdio kako Matković ne može ponovno aktivirati zastupnički mandat jer je pravo na njega izgubila propustivši ga aktivirati pa ponovno zamrznuti kad je s mjesta državne tajnice prelazila na ministarsku funkciju.

Ukoliko se ipak prihvati njezin zahtjev za aktiviranje mandata bez mandata će ostati njezin zamjenik Krešimir Ćosić. Ovakva odluka bivše ministrice u Vladi ponovno je potaknula špekulacije kako Ivo Sanader osniva klub zastupnika u parlamentu te pokušava okupiti svoje pristaše u Saboru.

Nagađa se da bi bivši premijer mogao osnovati klub nezavisnih zastupnika koji bi brojao čak i do sedam zastupnika jer bi se u njemu osim Sanadera mogli naći Luka Bebić, Mario Zubović, Bianka Matković, Petar Selem, Stjepan Fiolić te Jerko Rošin.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
5/3/10

starimudrac, 11.11.10. 13:27

a bude ponesla i tepih ? zezam se, ovako bar budu na hrpi kad dođu specijalci s kombijem !


registracija
6/10/09

pfefer, 11.11.10. 14:31

bar bude bajić znao na kojoj adresi da traži lopove neznam koliko bi njima koristilo da dođe do izbora jedino mogu oformit novu stranku ko i lesar


registracija
2/12/09

gromco, 11.11.10. 14:43

bianca go. treba ovu shexovu bandu maknuti ne samo iz politike nego i iz drzave.
a ti tcmarko napushi se Qurtcine!.
bitch.


registracija
11/11/10

POLARNI, 11.11.10. 15:03

sta ona zna o sanaderovim erekcijama?


registracija
11/11/10

POLARNI, 11.11.10. 15:04

vjesala treba da rade


registracija
30/6/10

petrus7, 11.11.10. 17:32

ČMARKO64 opet pokazuješ koliko si nepismen kao KRADEZEOVAC.
Ne kaže se "da traži" jer je to srpski, ali ti voliš svoju bjeloglavu srpkinju pa valjda zato.
Ne piše se "neznam" nego ne znam.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika