11.11.2010. / 14:30

Autor: Nacional.hr

Sanader odgovara na optužbe: Šeksov nećak je plasirao priču o 30 milijuna kuna

"Ne bojim se tih iskaza jer to ništa nije istina. Ali zanimljivo je da je tu informaciju prvi objavio Vjesnik. A znamo tko je direktor u Vjesniku - Šeksov nećak", kazao je Sanader

Ivo Sanader i Vladimir ŠeksIvo Sanader i Vladimir ŠeksNakon što je u Vjesniku objavljen dio iskaza bivšeg HDZ-ovog Rizničara Mladena Barišića u kojem on potvrdio da je Sanaderu u kuću donio čak 30 milijuna kuna zarađenih preko Fimi medije, o svemu se očitovao i sam Sanader.

Sanader je ponovno demantirao informacije u medijima da je bivši rizničar HDZ-a Mladen Barišić njemu donosio novac izvučen iz državnih tvrtki.

"Ne bojim se tih iskaza jer to ništa nije istina. Ali zanimljivo je da je tu informaciju prvi objavio Vjesnik. A znamo tko je direktor u Vjesniku - Šeksov nećak Bojan Divjak", kazao je Sanader.

Friščić: Sanader sigurno neće dopustiti da se sve na njemu 'izriflja'

Vjesnik osudio Sanaderov istup: 'Nadamo se da je prošlo vrijeme pisanja naručenih tekstova'

Barišić priznao: Sanaderu sam odnio više od 30 milijuna kuna, novac nije ni brojao

Komentirajući jučerašnju saborsku raspravu tijekom koje je izgubio pravo na raspravu jer je prozvan baš onda kada je otišao iz dvorane, Sanader je kazao kako se radi o uobičajenoj proceduri koja se primjenjuje onda kada se nekoga bojiš.

"Kad sam to čuo, nasmijao sam se. A vi to interpretirajte", kazao je Sanader.

"Ja sam htio reći da postoji jedno državno odvjetništvo koje je tijelo koje je po Ustavu neovisno tijelo i koje ne bi smjelo imati nikakv pritisak od strane politike. I da postoji drugo, pod navodnicima, državno odvjetništvo", zaključio je bivši premijer.

Sanader je izjavio i kako nema namjeru osnovati klub zastupnika u Hrvatskome saboru, o čemu se počelo nagađati nakon što je državna tajnica Bianca Matković od Sabora danas zatražila aktiviranje zastupničkog mandata.

"Ne osnivam klub. Već odavno sam osnovao klub i to HDZ-a", izjavio je Sanader novinarima u Saboru i kazao kako ne želi komentirati potez Biance Matković za koji je, kaže, čuo od novinara i s kojim, ističe, nema nikakve veze. "To je njezino pravo. Ne želim to komentirati", rekao je ponovivši kako nema namjeru rušiti vladu i parlamentarnu većinu koju je stvarao.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
2/12/09

gromco, 11.11.10. 14:40

pravno prdalo shex je glava hobotnice. ima li tko od polititcara muda da to javno iznese?!
bitch.


registracija
11/11/10

POLARNI, 11.11.10. 15:02

snader je najveci srbin i cetnik
-slava mu


registracija
11/1/10

fluid, 19.11.10. 17:03

"Daj 5 Ivo.Sredili smo Hrvatsku.Imamo je cijelu.I više!"


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika