11.11.2010. / 19:25

Autor: Martina Čizmić

Todorić odgovara na optužbe SDP-a: Oslobode se i svašta pričaju, jadni

Odbacio je kao neutemeljene priče o monopolu Konzuma rekavši kako bi taj trgovački lanac mogao imati 5-10 posto veći udio no što ga trenutno ima

Ivica TodorićIvica TodorićPredsjednik uprave Agrokora Ivica Todorić osvrnuo se tijekom potpisivanja donorskog ugovora ukupno vrijednog milijun kuna u Vukovoru na napade koje su zastupnici SDP-a izgovorili danas u Saboru.

Podsjetimo, SDP-ov zastupnik Goran Maras postavio je pitanje kako Agrokor ima 300 tisuća eura za dovođenje Onura i Šeherezade u Zagreb, a svoje dobavljače ne plaća u roku.

Todorić je rekao kako Agrokor svoje dobavljače plaća "u dan". "Ako je u ugovor napisano plaćanje u roku 72 dana, onda se toga držimo", rekao je Todorić, a prenosi tportal.

"Netko im je dao mogućnost da govore i oni govore. Oslobode se i svaša pričaju. Jadni ljudi", prokomentirao je Todorić SDP-ove optužbe.

Odbacio je kao neutemeljene priče o monopolu Konzuma rekavši kako bi taj trgovački lanac mogao imati 5-10 posto veći udio no što ga trenutno ima.

Na novinarsko pitanje treba li Hrvatskoj MMF, Todorić je rekao kako nam "takva pomoć ne treba".

"Treba osmisliti model kojim će se izaći u susret poslovnim ljudima, a oni će zaposliti ljude i napraviti izvozni proizvod", rekao je na kraju Todorić.

Vezane vijesti

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

Odstup ministrice zaštite okoliša Mirele Holy, koja je prošlog tjedna napustila vladu Zorana Milanovića, počinje izazivati sve veću zabrinutost… Više

Komentari

registracija
30/6/09

jebivjetar, 11.11.10. 19:54

Todoriču Srbendo i ratni profiteru !


registracija
27/8/09

Lujo1, 11.11.10. 20:51

Da je lopina todorić (i njemu slične lopine) vratil sve "meneđerske kredite" koje je dobil kakti jedan od 200 izabranih "velikih Hrvata" (tuđman) s kamatama danas Mirovinski i Zdravstevi fondovi nebi bili prazni.
Ti su lupeži narodnim riječnikom rećeno - pokrali novac iz tih fondova i nikad ga nisu vratili, a da o nekakvim kamatama ni ne govorim i zato danas naši penziči kopaju po kantama za smeće, a ta banda je bahata i bezobrazna - kupuju dvorce i jahte, a poreza ne plaćaju, a bajić se dela blesav i čorav i gluh i mutav!
Fuuuuuj lopine!


registracija
5/3/10

starimudrac, 11.11.10. 21:29

mislim da je ivica fulao. nije mu potrebno ulaziti u sukob političke naravi, pogotovo što o tomu ništa ne zna. nek se drži svog posla jer s politikom se nitko nije usrećio. a s druge strane, koliko god močan bio, pa i da je još toliko, izgubiti će u sukobu sa SDPom.


registracija
24/4/10

fiorano, 11.11.10. 22:04

Todorić je sve dobio sačekušom a po priči se vidi koliko je pismen.Stari mu je kod Tite krao a ovaj u domovini nastavio ali sve će to Mladji IVAN DA PROĆERDA sa svojom Milicom Srbijankom


registracija
12/11/10

grover, 12.11.10. 01:37

Ukro bi kozi smrad

http://ideamislinavas.blogspot.com/


registracija
30/6/10

petrus7, 12.11.10. 08:34

Polako, otići će i tvoji s vlasti a onda ćeš vidjeti sranja. IQ mu je 20 kao i većini KRADEZEOVACA. Lopina koja nema pojma.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika