11.11.2010. / 19:35

Autor: Hina

Hrvatska pošta zabranjuje slanje pošiljaka u SAD težih od 450 grama

Hrvatska pošta izvijestila je danas kako se od 15. studenoga zabranjuje primanje svih vrsta poštanskih pošiljaka mase veće od 450 grama adresiranih za Sjedinjene Američke Države.

Pošta neće preuzimati teže pošiljke za SADPošta neće preuzimati teže pošiljke za SADHrvatska pošta izvijestila je danas kako se od 15. studenoga zabranjuje primanje svih vrsta poštanskih pošiljaka mase veće od 450 grama adresiranih za Sjedinjene Američke Države.

U skladu s obavijesti Poštanske uprave SAD-a o provedbi pojačanih sigurnosnih mjera koje se odnose na poštanske pošiljke, od 15. studenoga 2010. zabranjuje se primanje svih vrsta poštanskih pošiljaka mase veće od 450 grama adresiranih za SAD, i od fizičkih i od pravnih osoba, stoji u priopćenju Hrvatske pošte.

Dodaje se kako se, iznimno, ta odredba ne primjenjuje na pravne osobe koje s Hrvatskom poštom imaju sklopljen ugovor o predaji pošiljaka pod uvjetom da je taj ugovor sklopljen prije više od 30 dana.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 11.11.10. 19:44

Ostalo je jos 4dana, prava na atentate!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika