11.11.2010. / 20:00

Autor: Totalsport

Pobješnjeli Zamparini odlučio prodati Palermo

Živimo u svijetu gdje sportske vrijednosti ne postoje. Osjećam se jadno i ne mogu više izdržati da se u Italiji naslovi prvaka i uspjesi moraju dijeliti između tri do četiri kluba. Ostalima je onemogućeno bilo što napraviti - rekao je Zamparin

Maurizio ZampariniMaurizio ZampariniJedna od zanimljivijih utakmica 11. kola talijanske Serije A u srijedu se igrala na San Siru. Nogometaši Milana su pobijedili Palermo 3-1 i zasjeli na vrh ljestvice.

No, do tri boda su igrači Milana došli na kontroverzan način. Do 77. minute je na semaforu stajao rezultata 1-1 kada je dosuđen u najmanju ruku sumnjiv jedanaesterac za domaćina. Zlatan Ibrahimović je materijalizirao udarac s bijele točke, a vrlo brzo nakon toga je Robinho pogotkom za 3-1 definitivno slomio goste.

Taj poraz, odnosno, događaj iz 77. minute (dosuđeni jedanaesterac protiv njih) je silno razbjesnio predsjednika i vlasnika Palerma, Maurizija Zamparinija, koji je oduvijek bio poznat kao čovjek s kratkim fitiljem.

- Živimo u svijetu gdje sportske vrijednosti ne postoje. Osjećam se jadno i ne mogu više izdržati da se u Italiji naslovi prvaka i uspjesi moraju dijeliti između tri do četiri kluba. Ostalima je onemogućeno bilo što napraviti - rekao je Zamparini i dodao:

- Najbolje je da se maknem od svega. Prodat ću klub, jer više nemam snage gledati ovo, niti se boriti protiv toga.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika