11.11.2010. / 19:54

Autor: Totalsport

Poznato svih osam tenisača za ATP Finals

U nastavku dana će meč osmine finala odigrati hrvatski tenisač Marin Čilić i četvrti igrač svijeta, Britanac Andy Murray

Andy Roddick Andy Roddick Tomaš Berdych, David Ferrer i Andy Roddick kao posljednji su osigurali nastup na završnom teniskom turniru godine, ATP Finalsu kojem je domaćin London.

Poznato je tako svih osam tenisača koji će igrati u londonskoj O2 Areni, a češki, španjolski i američki tenisač su se pridružili od ranije sigurnima Rafaelu Nadalu, Rogeru Federeru, Novaku Đokoviću, Andyju Murayju i Robinu Söderlingu.

Kao prijetnje spomenutom trojcu su ostali Španjolac Fernando Verdasco i Austrijanac Jürgen Melzer, no prvi je u četvrtak poražen u dramatičnom ogledu osmine finala ATP turnira u Parizu od Gaela Monfilsa, dok je Melzera zaustavio Roddick, odnosno, njegova pobjeda protiv Ernestsa Gulbisa.

Jedna od ključnih stvari je bio poraz Verdasca u dramatičnom, dva sata i 45 minuta dugačkom meču, protiv Monfilsa. Francuski tenisač, prošlogodišnji finalist u Bercyju, je pobijedio 6-7(4), 7-6(2), 7-5 i tako Berdychu, Ferreru i Roddicku omogućio da imaju lagodan nastavak nastupanja u Parizu.

Melzer je otpao nakon Roddickove pobjede protiv Gulbisa 6-3, 7-6(8), no unatoč tome je austrijski tenisač pronašao motiv i svladao Španjolca Ferrera 7-6(6), 2-6, 6-3.

U nastavku dana će meč osmine finala odigrati hrvatski tenisač Marin Čilić i četvrti igrač svijeta, Britanac Andy Murray.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika