11.11.2010. / 21:08

Autor: Martina Čizmić

Facebook se mijenja: Uvodi li društvena mreža e-mail za svakog korisnika?

Nagađa se kako je posljednji Facebookov "sukob" s Googleom oko automatskog unosa adresa s Gmail računa zapravo uvod u Facebookovo lansiranje e-mail klijenta

Zagonetna pozivnica iz Facebooka odaslana američkim novinarimaZagonetna pozivnica iz Facebooka odaslana američkim novinarimaFacebook je američkim novinarima poslao ograničen broj pozivnica na događaj koji će se održati 15. studenog u San Franciscu. Iako sama pozivnica ne otkriva ništa o temi događaja na kojem bi se trebao pojaviti Mark Zuckerberg, nagađa se kako bi na tom događaju trebale biti predstavljene novine vezane uz razmjenu poruka na Facebooku.

Naime, većina korisnika najpopularnije društvene mreže rijetko koristiti pogodnosti ugrađenog inboxa. Dijelom i jer je nemoguće poslati poruku u Facebook inbox ukoliko niste ulogirani u svoj račun, a dijelom i jer većina korisnika ima problema sa slanjem običnih privitaka u tim porukama.

S obzirom na to da je u posljednjih nekoliko tjedana Facebook postupno uvodio kozmetičke promjene na osnovnoj stranici profila korisnika (zahtjevi iz različitih aplikacija su se selili s lijeve na desnu stranu, Friend Finder je dobio neke nove opcije), a uveli su i neke novosti u chat (mogućnost grupnog chatanja), logično je za zaključiti da će se sad okrenuti porukama.

Nagađa se kako je posljednji Facebookov "sukob" s Googleom oko automatskog unosa adresa s Gmail računa zapravo uvod u Facebookovo lansiranje e-mail klijenta. Tako biste primjerice mogli dobiti e-mail adresu @facebook.com na koju bi vam svatko, bio član mreže ili ne, poslati e-mail.

U svakom slučaju, treba pričekati ponedjeljak i vidjeti što nam Facebookovci spremaju.

Vezane vijesti

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Društvena mreža Facebook pristala je isplatiti 10 milijuna dolara nakon tužbe korisnika kojom ju optužuju da je koristila njihove fotografije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika