11.11.2010. / 21:30

Autor: Hina

Slaven Bilić pozvao Bartulovića i Vidu

Zbog problema s ozljedama Josipa Šimunića, Ive Iličevića i Šime Vrsaljka, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić proširio je popis kandidata za predstojeću kvalifikacijsku utakmicu s Maltom s dva nova imena, to su prvotimac ukrajinskog Arsenala iz Kijeva Mladena Bartulovića te branič Bayer Leverkusena Domagoj Vida.

Slaven BilićSlaven BilićZbog problema s ozljedama Josipa Šimunića, Ive Iličevića i Šime Vrsaljka, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić proširio je popis kandidata za predstojeću kvalifikacijsku utakmicu s Maltom s dva nova imena, to su prvotimac ukrajinskog Arsenala iz Kijeva Mladena Bartulovića te branič Bayer Leverkusena Domagoj Vida.

Prema posljednjim informacijama Šimunić je definitivno otpao, dok je nastup Iličevića te Vrsaljka pod velikim znakom pitanja. Zbog toga Bilić nije želio ništa riskirati, pa je pozvao dva nova igrača.

Danas je u Kuću nogometa došao dopis iz Maksimirske 128 kojim Dinamova zdravstvena služba izvještava izbornika da stanje Šime Vrsaljka nije najbolje, te da nisu sigurni u mogućnost njegova nastupa za tjedan dana, dok su iz Kaiserslauterna o stanju Ive Iličevića izvjestili izbornika telefonom.

Reprezentacija se okuplja u nedjelju, 14. studenoga u 18 sati u zagrebačkom hotelu "Sheraton" odakle se odlazi u Čatež u stalnu bazu gdje će provesti pripreme za utakmicu. Dvoboj protiv Malte je 17. studenoga na stadionu Maksimir.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika