12.11.2010. / 11:22

Autor: Hina

Animirana serija 'Simpsoni' ulazi u 23. sezonu

Simpsoni, omiljena američka animirana televizijska obitelj koja je dobila i svoju zvijezdu na Šetalištu slavnih u Hollywoodu, pred sobom ima još mnogo avantura

Medijska tvrtka Fox Television objavila je da će animirana televizijska serija "Simpsoni", već sada najdugotrajnija humoristička serija na američkoj televiziji, ući u svoju 23. sezonu.

Simpsoni, omiljena američka animirana televizijska obitelj koja je dobila i svoju zvijezdu na Šetalištu slavnih u Hollywoodu, pred sobom ima još mnogo avantura.

"Poput svih 22-godišnjaka, i Simpsoni su sretni što mogu ostati kod kuće, u Foxu, i nadaju se da još dugo vremena neće morati otići u stvaran svijet", rekao je izvršni producent Foxa Al Jean.

Animirana serija o Homeru, Marge, Bartu, Lisi i Maggie osvojila je ukupno 27 Emmyja otkako se pojavila 1989. Fox je priopćio da će s novom sezonom ukupno biti snimljeno 515 epizoda "Simpsona".

Serija je emitirana u više od 100 zemalja svijeta.

Vezane vijesti

Marihuana s državnim pečatom

Marihuana s državnim pečatom

Urugvajska vlada objavila je prijedlog zakona kojim želi ozakoniti i nadzirati tržište marihuane, ocjenjujući da je ta droga manje opasna od crnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika