12.11.2010. / 11:41

Autor: Totalsport

Schmeichel: Samo čekam da eksplodira cijeli Manchester City

- United bi im trebao biti primjer, njima i svima drugima. Oni 25 godina rade na svojoj politici i nitko ne posluje pametnije od njih - rekao je Schmeichel koji je pod Fergusonom na Old Traffordu igrao od 1991. do 1999. godine

Peter SchmeichelPeter SchmeichelTijekom tjedna su nogometaši Manchester Cityja i Manchester Uniteda odigrali veliki gradski derbi u Premiershipu koji je završio bez pogodaka...

Nakon dvanaest odigranih utakmica United se nalazi na drugom mjestu, s četiri boda manje od vodećeg Chelseaja, dok je City četvrta momčad prvenstva i kaska za klubom iz Londona sedam bodova.

Pozvanim da komentira trenutačno stanje u ta dva kluba se našao i legendarni danski vratar, 46-godišnji Peter Schmeichel.

- City? Kupuju, kupuju i kupuju. Toliko su se nakupovali, da su postali umorni od toga, a sada im sva tu kupovina udara u glavu - rekao je Schmeichel koji je aludirao da neka od pojačanja remete mir momčadi, odnosno, tvorci su svađa u Mancinijevoj svlačionici.

- Samo čekam da ta momčad eksplodira. Ništa dobroga neće ostaviti iza sebe u ovoj sezoni - rekao je vratar koji je karijeru upravo završio u Cityju (sezona 2002/03).

- United bi im trebao biti primjer, njima i svima drugima. Oni 25 godina rade na svojoj politici i nitko ne posluje pametnije od njih - rekao je Schmeichel koji je pod Fergusonom na Old Traffordu igrao od 1991. do 1999. godine.

Vezane vijesti

Manchester City otpustio Hargreavesa

Manchester City otpustio Hargreavesa

Bivši engleski nogometni reprezentativac, 31-godišnji Owen Hargreaves, dobio je od Manchester Cityja slobodne ruke za pronalazak novog kluba, jer mu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika