12.11.2010. / 21:25

Autor: Totalsport

Mourinhu dvije utakmice suspenzije

Jose Luis Paradas, sudac dvoboja koji se u srijedu igrao u Madridu, i u kojem su Madriđani slavili pobjedu 5-1, isključio je Portugalca nakon što mu je ovaj rekao "Idi u guz...".

Jose MourinhoJose MourinhoZbog crvenog kartona zarađenog u uzvratnom dvoboju 1/16 finala Kupa kralja protiv trećeligaša Murcije, trener Reala Jose Mourinho dvije će iduće utakmice svoje momčadi odgledati s tribina...

Kaznu izrečenu od Disciplinske komisije Španjolskoga nogometnog saveza (RFEF) Mourinho će odraditi prilikom nedjeljnog prvenstvenog gostovanja kod Sportinga u Gijonu, kao i prilikom domaćeg dvoboja 12. kola Primere protiv Athletic Bilbaa tjedan dana kasnije.

Mourinhu je ovo prvo isključenje u Španjolskoj. Jose Luis Paradas, sudac dvoboja koji se u srijedu igrao u Madridu, i u kojem su Madriđani slavili pobjedu 5-1, isključio je Portugalca nakon što mu je ovaj rekao "Idi u guz...".

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika