12.11.2010. / 21:30

Autor: Totalsport

Marin Kukoč: Često gledam sliku sebe i Jordana

Njegova pojava nije samo interesantna zbog uglednog oca koji je ostavio duboki trag u NBA ligi, posebno u razdobolju dok je zajedno s Michaelom Jordanom osvajao NBA naslove, već i zbog toga što mnogi Marina oslovljavaju kao jednog od većih talenata NCAA košarke

Marin KukočMarin KukočPočela je u Sjedinjenim Američkim Državama NCAA sezona sveučilišne košarke, natjecanja koje itekako mami pozornost tamošnje publike...

Ove će sezone u širokom natjecanju nastupati i čak 12 hrvatskih košarkaša, a svjetla reflektora su prilično usmjerena prema Marinu Kukoču, sinu proslavljenog hrvatskog košarkaša Tonija Kukoča.

Marin kao krilni igrač nosi dres Pennsylvanije Quakersa, te će i on uskoro imati premijeru. Njegova pojava nije samo interesantna zbog uglednog oca koji je ostavio duboki trag u NBA ligi, posebno u razdobolju dok je zajedno s Michaelom Jordanom osvajao NBA naslove, već i zbog toga što mnogi Marina oslovljavaju kao jednog od većih talenata NCAA košarke.

Prvu utakmicu Pennsylvanija igra u subotu navečer protiv Davidsona.

- Bitno je da sam tu, u NCAA okruženju - rekao je 17-godišnji Marin, inače 200 centimetara visoki košarkaš.

- Što sam dobio od očevog talenta? Ne znam, upijam zapravo jednu njegovu rečenicu, a to je da korisitim kompletni parket za svoju igru.

Marin Kukoč se sjetio dana kada se s ocem selio od Chicaga do Philadelphije, pa od Milwaukeeja do Atlante, ali jednu sliku nikako ne može, niti želi izbaciti iz glave.

- Prilikom slavlja jednog od naslova Chicaga otac me nosio na leđima. Vladalo je oduševljenje, opće slavlje, a ja sam davao "pet" Michaelu Jordanu. Postoji točno ta slika i lijepo ju je svako malo vidjeti.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

registracija
13/11/10

MRM, 13.11.10. 17:22

Zasto superkosarka vise ne izlazi na kioske????????????????????????????????????????????????????????????


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika