12.11.2010. / 20:04

Autor: Hina

Glas Istre: Faggian spreman na pregovore sa sindikatom

Član uprave "Glasa Istre novine" d.o.o. Albert Faggian večeras je potvrdio kako je u današnjem razgovoru s čelnicima Hrvatskoga Helsinškog odbora (HHO) još jednom izrazio spremnost za pregovore sa sindikatom.

Albert FaggianAlbert FaggianČlan uprave "Glasa Istre novine" d.o.o. Albert Faggian večeras je potvrdio kako je u današnjem razgovoru s čelnicima Hrvatskoga Helsinškog odbora (HHO) još jednom izrazio spremnost za pregovore sa sindikatom.

"To nije nikakva novost. Mi smo od početka voljni pregovarati. Uostalom, sindikat je prekinuo pregovore bez obzira na to što je uprava bila voljna prikazati i financijsko izvješće", kazao je Faggian za Hinu.

Dodao je kako uprava pristaje na bezuvjetne pregovore sa sindikatom o novom kolektivnom ugovoru, koji bi, kako stvari stoje, trebali početi idući tjedan.

"Pokazali smo čenicima HHO-a sve primjerke 'Glasa Istre' od 25. listopada do danas kako bismo im predočili na koji smo način, držim, vrlo korektno, pisali i izvještavali o štrajku", zaključio je Faggian. Dodao je kako je "Glas Istre" objavljivao u tom razdoblju sva sindikalna priopćenja, pa čak i ona koja upravi tvrtke nije išla u prilog.

Inače, glavna sindikalna povjerenica "Glasa Istre" Maša Jerin danas je izvijestila novinare da će sindikat prekinuti štrajk ako je uprava "Glasa Istre novine" d.o.o. doista spremna ponovno pregovarati.

(Hina) xdspo yvkn

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika