14.11.2010. / 10:21

Autor: Nacional.hr

Kosor o Bianci Matković: 'Bit će razriješena kad se za to ispune uvjeti'

"Gospođa državna tajnica bit će razriješena kad se ispune svi uvjeti", rekla je Kosor dodajući kako bi se moglo dogoditi da svi državni tajnici u nekom ministarstvu u jednom danu daju ostavke i da odu pa bi onda, smatra Kosor, ministar imao još većih problema

Bianca MatkovićBianca MatkovićJedna od vijesti protekloga tjedna svakako je i ostavka državne tajnice Biance Matković, koju je bivši premijer Ivo Sanader politički stvorio. Odmah se počelo nagađati o Sanaderovim spavačima, među koje su svrstali Biancu Matković.

"Moramo njegovati kulturu odnosa prema poslu. To znači da se započeti poslovi moraju dovršiti", rekla je premijerka Jadranka Kosor za HTV govoreći o ostavci Biance Matković na mjestu državne tajnice u ministarstvu gospodarstva te o njenoj želji da uđe u Sabor.

Iako mediji nagađaju da je premijerka Jadranka Kosor ne želi razriješiti dužnosti i omogućiti joj povratak u Sabor jer strahuje da bi ugrozila glasovanje o državnom proračunu, premijerka to opovrgava.

"Gospođa državna tajnica bit će razriješena kad se ispune svi uvjeti", rekla je Kosor dodajući kako bi se moglo dogoditi da svi državni tajnici u nekom ministarstvu u jednom danu daju ostavke i da odu pa bi onda, smatra Kosor, ministar imao još većih problema.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

registracija
9/5/10

lolobrigita, 14.11.10. 10:57

Muka mi dođe kad vidim da i po ovu gospođu dolazi crni BMW s vozačem.Čime li nas je to zadužila?


registracija
11/1/10

fluid, 14.11.10. 11:32

Gospođica Matković će biti šahovski potez kada to igraču bude odgovaralo.Za sada je akcenat na konjima(to jest narodu)a poslje na red dolaze kobile.I tako do šah-mat pozicije(za državu).


registracija
29/11/09

Ivis, 14.11.10. 13:32

Jak je Sex? Zar ne? Pravi bandit!


registracija
29/11/09

Ivis, 14.11.10. 15:06

Suti! Sjedi! Ne radi nista! Primaj placu, ali zaboravi Sabor!


registracija
14/11/07

laufer, 14.11.10. 23:53

Kakve su to ljige...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika