14.11.2010. / 11:49

Autor: Hina

Slalom u Leviju: Grange vodi, Kostelić šesti, Zrnčić Dim i Šamšal bez druge vožnje

Kostelić je stazu prošao sigurno i bez pogrešaka u vremenu 53.09, zaostavši 77 stotinki sekunde za vodećim Francuzom Jeanom-Baptistom Grangeom. Drugi je Talijan Cristian Deville sa 44 stotinke sekunde zaostatka

Ivica KostelićIvica KostelićNajbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić nalazi se na šestom mjestu nakon prve vožnje slaloma Svjetskog kupa u finskom Leviju.

Kostelić je stazu prošao sigurno i bez pogrešaka u vremenu 53.09, zaostavši 77 stotinki sekunde za vodećim Francuzom Jeanom-Baptistom Grangeom. Drugi je Talijan Cristian Deville sa 44 stotinke sekunde zaostatka, a treći je Austrijanac Manfred Pranger (+0.50).

Nažalost, druga dva hrvatska predstavnika Natko Zrnčić Dim i Dalibor Šamšal nisu izborili drugu vožnju. Zrnčić Dim je zauzeo 31. mjesto ostavši bez plasmana među prvih 30 za svega 4 stotinke sekunde, dok Šamšal nije završio utrku.

Druga vožnja na rasporedu je u 13 sati.

Vezane vijesti

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Jedna od najtrofejnijih hrvatskih skijašica, Ana Jelušić objavila je na konferenciji za medije da završava svoju skijašku karijeru. Razlog prekida su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika