15.11.2010. / 10:02

Autor: Hina

Književnica predsjedniku ponudila seks u zamjenu za veto na zakon o nuklearkama

Njemačka književnica Charlotte Roche (32) ponudila je predsjedniku države Christianu Wulffu seks ako stavi veto na zakon o produženju rada nuklearnih elektrana.

Christian WulffChristian WulffNjemačka književnica Charlotte Roche (32) ponudila je predsjedniku države Christianu Wulffu seks ako stavi veto na zakon o produženju rada nuklearnih elektrana.

"Nudim mu seks ako ne potpiše", rekla je spisatljica i aktivistica tjedniku Der Spiegelu u nedjelju. "Moj suprug se slaže, i sada je na prvoj dami da pristane", rekla je.

Roche, autorica sesksualno eksplicitnog romana "Feuchtgebiete" (Vlažne zone), najprodavanije knjige u svijetu u ožujku 2008. godine, sudjelovala je u nekoliko prosvjeda protiv prijepornog zakona o produženju rada njemačkih nuklearki.

Njemačka vlada namjeravala je postupno zatvoriti sve njemačke nuklearke do 2021. godine, ali je prije dva mjeseca promijenila planove i odlučila im produljiti radni vijek.

Vezane vijesti

Analiza: Merkel vješto vlada koalicijom i oporbom

Analiza: Merkel vješto vlada koalicijom i oporbom

Odluka da za predsjednika Njemačke predloži borca za ljudska prava i kandidata oporbe nakon skandala s dvojicom prethodnika iz konzervativnog bloka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika