15.11.2010. / 11:20

Autor: NCL Promo

Papirnate maramice neizostavan su dio naše svakodnevnice!

Veoma praktično rješenje za upotrebu maramica kod kuće su maramice u kutijici po 60 komada iz linije Paloma soft touch, koje imate uvijek na dohvat ruke. Sa kutijicama u dizajnu cvjetnih motiva možete uljepšati unutrašnjost svog doma, kupaonice ili dječje sobe

Papirnate maramice neizostavan su dio naše svakodnevnice. S nama su u svima situacijama, na putu, u autu, najviše u doba gripe i prehlada. Pogotovo u tim trenucima volimo, da su maramice mekane, dobro upijaju i da se ne trgaju. U tim trenutcima Paloma preporučuje, da upotrijebite četrveroslojne maramice iz linije Paloma exclusive ili linije Paloma soft touch.

Miris mentola maramica Paloma exclusive mint fresh osvježuje. Maramicu možete uvečer staviti pored jastuka, kako bi vam miris mentola olakšao disanje.

Kod crvenog nosa upotrijebite Paloma soft touch maramice s losionom Jojobinog ulja, koje maramice čini još mekšim i blagotvorno utječe na kožu i sluznicu.

Veoma praktično rješenje za upotrebu maramica kod kuće su maramice u kutijici po 60 komada iz linije Paloma soft touch, koje imate uvijek na dohvat ruke. Sa kutijicama u dizajnu cvjetnih motiva možete uljepšati unutrašnjost svog doma, kupaonice ili dječje sobe.

Paloma nije zaboravila na potrošače koji više vole neutralne varijante maramica, možete ih pronaći u liniji Paloma exclusive u plavoj ambalaži.

Paloma je za svoje vjerne potrošače za kraj godine pripremila nagradnu igru. Sakupite 4 EAN koda s ambalaže bilo kojeg Paloma proizvoda ( osim s pojedinačnih pakiranja papirnatih maramica ) i sudjelujte u izvlačenju bogatih nagrada: 1x 30.000,00 KN i 2x 10.000,00 KN na American Express potrošačkoj kartici i 30x paketa Palomin proizvoda u vrijednosti 1.000,00 KN. Više informacija potražite na www.paloma.com.hr ili na letcima u vašoj trgovini.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika