15.11.2010. / 14:20

Autor: Totalsport

Zagreb kandidira za organizaciju dvoranskog SP-a 2014. godine

Uz Svjetsko dvoransko prvenstvo, tema sastanka bila je i suradnja Grada Zagreba i HAS-a na organizaciji zagrebačkog atletskog mitinga. Suradnja je procijenjena vrlo uspješnom te je dogovoreno da HAS i nadalje bude organizator mitinga

Grad Zagreb i Hrvatski atletski savez ulaze u kandidaturu za Svjetsko atletsko dvoransko prvenstvo 2014. godine...

Gradonačelnik Zagreba, gospodin Milan Bandić, primio je danas predstavnike Hrvatskog atletskog saveza, Luciana Sušnja-predsjednika HAS-a, Sinišu Ergotića-direktora HAS-a, te direktoricu zagrebačkog mitinga Ivanu Brkljačić.

Delegacija HAS-a prezentirala je gradonačelniku Bandiću ambiciju i plan kandidature za Svjetsko dvoransko prvenstvo u atletici za 2014. godinu u zagrebačkoj Areni. Gradonačelnik Bandić dao je punu potporu planovima HAS-a izrazivši zadovoljstvo predstavljenim planom te želju da Zagreb bude domaćin najboljim svjetskim atletičarima.

IAAF će postupak kandidature otvoriti u siječnju 2011. dok će konačnu odluku o domaćinstvu donijeti Savjet IAAF-a na zasjedanju u studenom 2011.

Uz Svjetsko dvoransko prvenstvo, tema sastanka bila je i suradnja Grada Zagreba i HAS-a na organizaciji zagrebačkog atletskog mitinga. Suradnja je procijenjena vrlo uspješnom te je dogovoreno da HAS i nadalje bude organizator mitinga.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika