15.11.2010. / 18:15

Autor: Totalsport

Video: Pljuvač Pinola se ispričao Schweinsteigeru

- Posramljen sam. Strašno mi je žao, nije mi se to smjelo dogoditi - posipao se pepelom argentinski branič

Bastian Schweinsteiger (Foto: Reuters)Bastian Schweinsteiger (Foto: Reuters)Argentinski nogometaš Nürnberga Javier Pinola ispričao se u ponedjeljak Bayernovom veznjaku Bastianu Schweinsteigeru što ga je pljunuo tijekom nedjeljnog dvoboja njihovih klubova...

Njemački reprezentativac požalio se nakon utakmice da ga je Pinola pljunuo, a incident je potvrdila i televizijska snimka na kojoj se vidi da je Schweinsteiger neuspješno pokušavao sucu objasniti što se dogodilo.

- Pinola me pljunuo. Takvo što nikad dosad nisam doživio. Nevjerojatno - uzrujano je pričao Schweinsteiger nakon utakmice 12. bundesligaškog kola u kojoj je njegova momčad slavila s 3-0.

No, ono što nije vidio sudac, uhvatile su kamere, pa je Disciplinska komisija Njemačkog nogometnog saveza (DFB) pokrenula istragu. Kako bi povećao svoje izglede za izbjegavanje kazne, Pinola je nazvao Schweinsteigera i ispričao mu se.

- Posramljen sam. Strašno mi je žao, nije mi se to smjelo dogoditi - posipao se pepelom argentinski branič.

Schweinsteiger je ispriku prihvatio, a sada treba vidjeti kako će reagirati DFB.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika