Objavljeno u Nacionalu br. 783, 2010-11-16

Autor: Marko Biočina

Bubalo: 'Ukrao si televizor iz ureda gradonačelnika'; Đapić: 'Evo ti videoigra da barem negdje nešto gradiš'

KREŠIMIR BUBALO, gradonačelnik
Osijeka (lijevo), prvo je na sjednici
osječkoga gradskog vijeća Antu Đapića
optužio da je ukrao televizor, a onda
je od njega dobio na dar videoigru
'Graditelj Bob'KREŠIMIR BUBALO, gradonačelnik Osijeka (lijevo), prvo je na sjednici osječkoga gradskog vijeća Antu Đapića optužio da je ukrao televizor, a onda je od njega dobio na dar videoigru 'Graditelj Bob'Na aktualnom satu sjednice osječkog Gradskog vijeća proteklog petka dogodio se bizarni sukob bivšeg gradonačelnika Ante Đapića i sadašnjeg Krešimira Bubala. Razlog prepirke bila je Bubalova optužba da je Đapić prilikom odlaska iz ureda gradonačelnika odnio televizor, no bivši je predsjednik HSP-a odgovorio kako je televizor bio u njegovu vlasništvu, a ne gradskom kako je to implicirao Bubalo. "To je moj televizor i imao sam puno pravo odnijeti ga kući", rekao je Đapić te zatim Bubalu darovao i videoigru “Graditelj Bob”, uz objašnjenje da Bubalo jedino na toj igri može vidjeti da se nešto gradi. No igrokaz u Gradskom vijeću tu nije završio jer je gradonačelnik Bubalo potom iz džepa izvadio 500 kuna kako bi ih donirao Đapićevoj stranci za kupnju pokretne ploče za projekt pripreme srednjoškolca za državnu maturu.

HSP je, naime, poslao zamolbu Gradu Osijeku da im se donira iznos od 500 do 700 kuna za taj projekt. "Grad ne može financirati političke stranke, i molim vas da više ne šaljete takve dopise. No to je dobar projekt i ja ću osobno donirati 500 kuna za ploču", rekao je Bubalo. Međutim, Đapić nije prihvatio gradonačelnikov dar nego ga je zamolio da ga uplati na žiro-račun gradskog HSP-a. Na kraju je Bubalo prihvatio Đapićev savjet i do kraja sjednice je uplatio 500 kuna na račun osječkog HSP-a. Nakon svega, predsjednik osječkog Gradskog vijeća Gordan Matković je ostalim zastupnicima poručio da se ugledaju u Đapića i Bubala, uz izjavu kako je to primjer rasprave dvojice korektnih političkih suparnika.

Vezane vijesti

Bubalo: HAC ne odustaje od koridora 5C

Bubalo: HAC ne odustaje od koridora 5C

Osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo izjavio je danas u Osijeku kako je od ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Siniše Hajdaša Dončića dobio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika