16.11.2010. / 07:59

Autor: Hina

Amerikanci i dalje ludi za oružjem: Akcija godine - kupiš auto, dobiješ kalašnjikov

"Ne morate uzeti oružje, možete uzeti i nešto drugo", kazao je vlasnik ističući da se oni koji uzimaju puške moraju podvrgnuti uobičajenoj provjeri o nekažnjavanju na sudu.

Američki prodavač dostavnih vozila ovih je dana utrostručio prodaju nudeći u promotivnoj akciji jurišnu pušku AK-47 za kupnju dostavnog vozila.

"Počeli smo u srijedu (11. studenoga), na dan ratnih veterana. Za četiri dana sam utrostručio prodaju", rekao je Nick Ginetta, direktor prodaje Nations Trucksa u Sandfordu, u Floridi, koji za svaki kupljeni pick-up nudi bon za poluautomatsku jurišnu pušku kalašnjikov koju se može podići u obližnjoj trgovini oružjem.

"Htio sam privući pozornost, htio sam da se govori o meni. To je reklama. Ipak, nisam očekivao ovolik uspjeh", rekao je prodavač, bivši veteran, aktivist za pravo na nošenje oružja.

"Moji su kupci športaši, lovci i ribolovci. Da prodajem (južnokorejska vozila) Hyundai, ne bih se ovako reklamirao", rekao je.

Tako je u samo četiri dana izdao 21 bon za AK-47 i planira nastaviti akciju do konca mjeseca, budući da na skladištu ima stotinjak pušaka.

"Ne morate uzeti oružje, možete uzeti i nešto drugo", dodao je, ističući da se oni koji uzimaju puške moraju podvrgnuti uobičajenoj provjeri o nekažnjavanju na sudu.

Zaposlenici trgovine zbijaju šale na račun uspjeha akcije: "Šefe! Na vezi 1 je Bin Laden, želi kupiti pick-up".

"Ne znam što Obama kaže na ovo. Zasad me nije zvao", rekao je u šali.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika