22.02.2005. / 00:00

Autor: Stanko Borić

HRVATSKA

DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO VEĆ DUŽE VRIJEME ISTRAŽUJE IZVORE FINANCIRANJA ANTE GOTOVINE

DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO VEĆ DUŽE VRIJEME ISTRAŽUJE IZVORE FINANCIRANJA ANTE GOTOVINE
Prema riječima glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića, Državno odvjetništvo je pri kraju istrage oko imovine Ante Gotovine i izvora njegovog financiranja.
Institucija kojoj je Bajić na čelu, u suradnji sa Poreznom upravom završilo je već popis Gotovinine imovine, ali Bajić nije želio kazati šta je na popisu dok kompletna istraga oko financiranja haaškog bjegunca ne bude završena. Bajić je odbacio pisanja nekih medija kako je blokada imovine generala Gotovine već gotova stvar. “Nakon što završi kompletnu istragu, Državno odvjedništvo odlučit će hoće li, u skladu sa Zakonom, upititi Vladi prijedlog blokade imovine Ante Gotovine” kazao je Bajić za Nacional. Glavni državni odvjetnik kazao je kako ova akcija nije povezana sa inicijativom predsjednika Mesića za hvatanje ili lociranje Gotovine do 17. ožujka, te je napomenuo da se na tome radi već duže vrijeme.

Vezane vijesti

Ne mogu goniti kriminalce

Ne mogu goniti kriminalce

Rad glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića i svih zaposlenih ovog će tjedna opet biti pod povećalom Sabora, koji jednom godišnje analizira… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika