16.11.2010. / 12:35

Autor: Hina

Vučević ostaje trener Hajduka do kraja jesenske polusezone

Vučević je novinarima kazao da će "s ponosom i čašću" odraditi posao prvog trenera Hajduka do kraja jeseni što je klub od njega tražio. Na upit vidi li sebe trenerom Hajduka na duže razdoblje, Vučević je kazao kako je o tomu prerano govoriti

Goran Vučević ostaje na klupi splitskog kluba (Foto: Nino Strmotić/PIXSELL)Goran Vučević ostaje na klupi splitskog kluba (Foto: Nino Strmotić/PIXSELL)Predsjednik Hajduka Joško Svaguša na današnjoj je konferenciji za novinare službeno potvrdio da će Goran Vučević ostati trenerom prve momčadi do kraja jesenskog dijela natjecanja.

Vučević je kao privremeno rješenje za nekoliko utakmica na trenerskoj dužnosti naslijedio Stanka Poklepovića, a Svaguša je danas objasnio kako je "sada dogovoreno da Vučević ostane na Hajdukovoj trenerskoj klupi do kraja jeseni".

"Vučević je Hajdukovo dijete, dobro poznaje situaciju u klubu a i studiozan je trener", kazao je Svaguša rekavši da će se se na kraju jesenske polusezone s Vučevićem "detaljnije popričati" radi pronalaženja dugotrajnijeg trenerskog rješenja u Hajduku.

Svaguša je objasnio kako će Vučević ostati ravnatelj Hajdukove omladinske škole, ali ukoliko se s njim "produži trenerski rad s prvom momčadi onda će on skupa s Upravom imenovati povjerenika za omladinsku školu".

Na novinarski upit u kakvom je odnosu sa splitskim gradonačelnikom Željkom Kerumom, jer dio medija piše o međusobnom sukobu, Svaguša je odgovorio da se njega i Keruma ne može posvađati.

"Ja i Kerum smo prijatelji 15 godina i mi se nikada nećemo posvaditi", rekao je Svaguša.

Vučević je novinarima kazao da će "s ponosom i čašću" odraditi posao prvog trenera Hajduka do kraja jeseni što je klub od njega tražio. Na upit vidi li sebe trenerom Hajduka na duže razdoblje, Vučević je kazao kako je o tomu prerano govoriti.

"Ja bih najviše volio da sam trener Hajduka 10 godina i da sve ide kako treba ali znamo da trenerska pozicija ovisi o rezultatima", kazao je Vučević. Dodao je kako Hajduk do kraja jesenske polusezone čekaju dvije "jako teške" utakmice u Europskoj ligi te tri utakmice hrvatskog prvenstva.

"Nisam napravio selekciju igrača ove momčadi Hajduka, ali ću pokušati od njih izvući maksimum“, kazao je Vučević.

Vezane vijesti

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a u splitskome Gradskom vijeću na današnjoj su zajedničkoj konferenciji za novinare optužili gradsku vlast i sadašnju upravu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika