16.11.2010. / 12:50

Autor: Hina

Buckinghamska palača objavila vjenčanje princa Williama i Kate Middleton

"Vjenčanje će se održati u Londonu u proljeće ili ljeto 2011. godine. Pojedinosti o datumu vjenčanja objavit će se naknadno", priopćio je ured princa Charlesa

Princ William i Kate MiddletonPrinc William i Kate MiddletonBritanski princ William će se sljedeće godine vjenčati s dugogodišnjom djevojkom Kate Middleton, priopćila je kraljevska palača u utorak.

William (28), stariji sin nasljednika britanskog prijestolja Charlesa i pokojne princeze Diane, zaručio se s Kate Middleton, koju je upoznao još na studiju, tijekom zajednička odmora u Keniji u listopadu.

"Vjenčanje će se održati u Londonu u proljeće ili ljeto 2011. godine. Pojedinosti o datumu vjenčanja objavit će se naknadno", priopćio je ured princa Charlesa. Princ William "obavijestio je kraljicu i ostale članove obitelji. Također je pitao za dopuštenje oca gospođice Middleton", dodao je ured princa od Walesa.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika