16.11.2010. / 19:15

Autor: Hina

Messi želi skinuti urok

Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi nada se da će napokon doći kraj uroku kad su u pitanju dvoboji protiv Brazila. Naime, kao član A selekcije Argentine Messi nikad nije okusio slast pobjede protiv Brazila, a nada se da će tome doći kraj u srijedu u prijateljskom susretu ove dvije reprezentacije u Kataru.

Diego Maradona i Lionel MessiDiego Maradona i Lionel MessiNajbolji svjetski nogometaš Lionel Messi nada se da će napokon doći kraj uroku kad su u pitanju dvoboji protiv Brazila. Naime, kao član A selekcije Argentine Messi nikad nije okusio slast pobjede protiv Brazila, a nada se da će tome doći kraj u srijedu u prijateljskom susretu ove dvije reprezentacije u Kataru.

"Veselim se ovoj utakmici i nadam se da ću skinuti urok koji me prati protiv Brazila. Također, drago mi je da ću se ponovno vidjeti sa Ronaldinhom, koji mi je poput brata. Ronaldinho i Deco su mi najviše pomogli kad sam ušao u prvu momčad Barce i uvijek se veselim njihovim uspjesima", izjavio je Messi.

Ronaldinho (30) se vraća u brazilsku reprezentaciju nakon godinu i pol dana, a izbornik Mano Menezes očekuje puno od njega. "Možda više ne može sprintati kao prije, ali može diktirati ritam igre. S njima je 'selecao' jači, priznajem da puno očekujem od njega", rekao je Menezes.

Nogometni stručnjaci smatraju da su Menezesova očekivanja neutemeljena, ali zato puno očekuju od najvećeg brazilskog talenta Neymara, 18-godišnjeg krilnog napadača Santosa.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika