17.11.2010. / 09:02

Autor: Martina Čizmić

Policija blokirala HAC: Privedeni Mario Crnjak, Josip Sapunar i Jurica Prskalo

Policijski istražitelji blokirali su urede Josipa Sapunara, člana Uprave zadruženog za financije i Zlatka Turčića, direktora Sektora za financijske i ekonomske poslove

Središte HAC-a: Autor:
Zarko Bašić/PIXSELLSredište HAC-a: Autor: Zarko Bašić/PIXSELLNešto poslije sedam sati ujutro policijski istražitelji ušli su u zgradu Hrvatskih autocesta u Zagrebu i zabranili bilo kakve ulaske i izlaske iz zgrade.

Prema pisanju Jutarnjeg lista, policijski istražitelji blokirali su urede Josipa Sapunara, člana Uprave zadruženog za financije i Zlatka Turčića, direktora Sektora za financijske i ekonomske poslove.

Iako su informacije još uvijek neslužbene, policija je navodno privela Sapunara te bivše predsjednike Uprave Marija Crnjaka i Juricu Prskala.

Iako još nije potvrđeno zbog čega je policija ušla u HAC, nagađa se da su privođenja povezana s aferom Fimi media. Riječ je o tvrtki Nevenke Jurak preko koje se iz javnih poduzeća i ministarstava, po sumnjama USKOK-a, izvuklo više desetaka milijuna kuna.

Život na račun HAC-a: Tvrtki Nevenke Jurak dobit skočila 58.158 posto

Tako je radila Nevenka Jurak: Fimi-media zakuskama iz HAC-a izvukla 1,4 mil. kuna

Afera Fimi Media se nastavlja: Račune naplaćivali od HAC-ovih podizvođača

Kalmetino carstvo: Ministrova paralelna linija upravljanja HAC-om

Bivši direktori HAC-a Crnjak i Prskalo optuženi zbog izmjene trase Ravče-Ploče 1

Slučaj 'Nesklad': Livaković i Sapunar ispitani zbog afera u HAC-u

Glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec potvrdio je kako će u sklopu kriminalističkog istraživanja biti privedeno više osoba te da policija pretražuje prostorije Hrvatskih autocesta.

Uskoro opširnije...

Vezane vijesti

HAC 'gura' ENC

HAC 'gura' ENC

Ministar Siniša Hajdaš Dončić i predsjednici Uprava HAC-a i ARZ-a Dražen Guštin i Željko Denona, danas su na konferenciji za novinare izvijestili… Više

Komentari

registracija
1/1/70

, 17.11.10. 09:27

Šta su do sad čekali bem im sve po spisku !!!!????


registracija
1/1/70

, 17.11.10. 09:28

Evo jedna za dusu kod svih nevolja koje nas HRVATE spopadose dolaskom na vlast desnicarskog SLJAMA u obliku ADZea.

___________________________
Safet Isovic - Moj Dilbere


registracija
1/1/70

, 17.11.10. 09:31

Šta nam uradiše tzv velike rvatine iz ADZea i HSS. Takvo što nebi nam ni čeetnici uradili.Majku im jebem !!!!!!!!


registracija
11/1/10

fluid, 17.11.10. 09:45

Cijela Hrvatska je zaražena kriminalom!Nema čistoga u ovoj zemlji nedođiji.Ovako ili onako svi sudjeluju u kriminalu.Činjenjem ili nečinjenjem.Propast nacije.Tuđmanov model je virus koji je metastazirao do kosti.Do svakog pojedinca.O ovima što se piše,može se reći da se ističu od drugih količinom novca kojim raspolažu pa tako strše od drugih.Inače svi su umočenih ruku.Poput lešinara narod se bacio na trganje "nezavisne hrvatske lovine"nakon rata.Ni u najružnijim snovima nisam očekivao ovo nakon 90.-ih.Ni u snu!


registracija
1/1/70

, 17.11.10. 09:50

Ovo šta se dešava u "našoj" državi je neodrživo. Vjerujte mi na riječ. SVI ljudi iz mog sela,inace teški bogomoljci...pljuju na ovaj sistem...a hvale TITA na sva USTA.
Zašto policijo nista davno HAPSILI MAFIJU?! Sve ste znali,imali informacija na pretak...šta ste čekali?!! Možda čekati revoluciju !!!???


registracija
27/8/09

Lujo1, 17.11.10. 10:15

Pa valjda su karamarko i njegov pajto bajić dali i ovim lopovima dosta vremena da zametnu tragove, a zarada se valjda djeli popola!


registracija
29/11/09

Ivis, 17.11.10. 10:58

Ljidi i dalje glasaju za "nase lupeze", koji se iz petnih zila bore za ostanak. To je dobar znak. Jos je ostalo za ukrasti.


registracija
26/11/09

abar, 17.11.10. 11:23

Te iste koje sada hapse za par dana dobiće pratnju-zaštitu da bi mogli na posao kao i Mravku..to ni u banana državi nema nego samo u HDZ državi


registracija
5/3/10

starimudrac, 17.11.10. 12:57

pa nismo u kini ! kaj bute ih postrojili za staru godinu ? bude prenos na tv?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika