17.11.2010. / 11:30

Autor: Totalsport

NBA liga: Lakersi slavili kod Bucksa, Bullsi kod Rocketsa

Inače, susret Lakersa i Bucksa bio je ogled najefikasnije (Lakersi 112.5 poena u prosjeku) i najbolje obrambene (Bucksi 89.4) momčadi lige. Marginu od 90 poena Lakersi su prebacili u trećoj četvrtini

Lakersi su prekinuli niz od dva porazaLakersi su prekinuli niz od dva porazaNiz od dva uzastopna poraza prekinula je momčad Los Angeles Lakersa gostujućom 118-107 pobjedom u Bradley Centeru kod Milwaukee Bucksa...

Prije no što su zaredali dva neuspjeha, Lakersi su ostvarili uvodnih osam pobjeda, a ovom su prekinuli niz od tri vezana slavlja Bucksa kod kojih su učinci Brandona Jenningsa (31 poen, šest asistencija), Drewa Goodena (22 koša, 13 skokova) i Andrewa Boguta (12 poena, 18 uhvaćenih lopti) ostali bez konačne nagrade. Uz 31 koš Kobea Bryanta i 18 uz 10 skokova Paua Gasola, najzaslužniji za to bio je Shannon Brown koji je 16 od svog 21 koša postigao u posljednjoj dionici igre.

Inače, susret Lakersa i Bucksa bio je ogled najefikasnije (Lakersi 112.5 poena u prosjeku) i najbolje obrambene (Bucksi 89.4) momčadi lige. Marginu od 90 poena Lakersi su prebacili u trećoj četvrtini.

Nadahnutu posljednju četvrtinu utakmice imao je i Derrick Rose na čijim su učinku do gostujuće pobjede stigli Chicago Bullsi svladavši u Houstonu Rocketse 95-92. Rose je postigao 17 od svoja 33 poena u zadnjih dvanaest minuta igre. Luis Scola je ubacio 27 poena za Rocketse koji su tako izgubili i četvrtu utakmicu zaredom od Bullsa nakon što su tu momčad pobijedili u jedanaest od dvanaest sučeljavanja koja su prethodila negativnom nizu.

Sljedeće godine Carmelo Anthony mogao bi igrati za New York Knickse s kojima je koketirao i krajem prošle sezone. U ovoj je vođa Denver Nuggetsa, koji su u noći s utorka na srijedu svladali njujorški sastav 120-118 uz 26 poena i devet skokova svoje prve zvijezde. Najbolji u šestom uzastopnom porazu Knicksa bio je rookie Landry Fields koji je uvelike nadišao svoje prosjeke (9.8p, 5.7s) učinkom od 21 koša i 17 uhvaćenih lopti.

Učinak karijere od 30 poena ostvario je Wesley Matthews, Portlandova zamjena za ozlijeđenog Brandona Roya, u 100-99 pobjedi, osmoj uzastopnoj gostujućoj Trail Blazersa kod Memphis Grizzliesa.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika