17.11.2010. / 12:24

Autor: Totalsport

Häkkinen: Kog je vraga Schumacheru trebao povratak?

Nekadašnji vozač Formule 1 i svjetski prvak iz 1998. i 1999. godine raspisao se o nekadašnjem rivalu kojeg je kroz retke prozvao tragičarem, ali se i zapitao "kog mu je vraga trebao povratak u bolid"

Michael SchumacherMichael SchumacherDa se Mika Häkkinen i Michael Schumacher baš i ne vole i nije neka tajna, a ljubav među njima zasigurno neće planuti niti nakon posljednjeg što je, kroz svoju kolumnu u Tageszaietungu, o sedmerostrukom svjetskom F1 prvaku napisao Finac...

Nekadašnji vozač Formule 1 i svjetski prvak iz 1998. i 1999. godine raspisao se o nekadašnjem rivalu kojeg je kroz retke prozvao tragičarem, ali se i zapitao "kog mu je vraga trebao povratak u bolid".

"Najuspješniji čovjek u motosportu u Abu Dhabiju je napravio smiješnu početničku pogrešku koja ga je skoro koštala života. Kakva bi to tragedija bila za Nijemce, na dan Vettelova trijumfa. A zbog čega? Što ima on, koji je osvojio više od svih ostalih, još dokazivati?", pita se Häkkinen i, uz ostalo napisano, zaključuje:

"Mišljenja sam da on malo-pomalo uništava ono što je stvarao. I pritom je sasvim nevažno je li pri kraju kolone zbog tehničkih razloga ili se ne može nositi s mlađima. Pa i njegov momčadski kolega Nico Rosberg ostvarivao je bolje rezultate."

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika