17.11.2010. / 13:19

Autor: Hina , Nacional.hr

Višnja i Zdravko Pevec na sudu u lisičinama: 'Nismo krivi!'

Županijsko državno odvjetništvo tereti ih da su u periodu od 2005. do 2007. uplaćivali novac od povrata poreza, koji je pripadao tvrtki Pevec, na privatni račun Višnje Pevec u Austriji

Višnja Pevec u lisičinama: foto: Autor:
Damir Špehar/PIXSELLVišnja Pevec u lisičinama: foto: Autor: Damir Špehar/PIXSELLVišnja i Zdravko Pevec izjavili su danas na Županijskome sudu u Bjelovaru da se ne osjećaju krivi ni po jednoj točki optužnice, a sumnjiče se za tri kaznena djela - zloporabu položaja i ovlasti, zloporabe u gospodarskom poslovanju te povredu vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga.

Županijsko državno odvjetništvo tereti ih da su u periodu od 2005. do 2007. uplaćivali novac od povrata poreza, koji je pripadao tvrtki Pevec, na privatni račun Višnje Pevec u Austriji. Odvjetništvo smatra da su si na taj način priskrbili oko 3,8 milijuna kuna. No, oboje optuženih tvrde kako nisu krivi za kaznena djela za koja ih se terete.

Vezane vijesti

Pevec tuži državu i traži odštetu od pola milijarde kuna

Pevec tuži državu i traži odštetu od pola milijarde kuna

Bivši vlasnik Peveca, Zdravko Pevec, najavio je kako tuži državu zbog naknade štete i zahtjeva odštetu od pola milijarde kuna. Kako je za Poslovni… Više

Komentari

registracija
24/4/10

fiorano, 17.11.10. 14:39

Ovo je sramota policije i hrvatske države. Vode ih u lisičinama kao da su ubili nekoga, a poznato je da je svatko nevin dok mu se pravomoćnom sudskom presudom ne dokaže krivnja. Ne branim ih, nego želim da se sa svima postupa jednako i da Hrvatska funkcionira kao pravna država. Oni su pravno nevini, a na tužiteljstvu je da im dokaže krivnju. S druge strane, Ivan Mravak je napravio teški kriminal u HEP-u, na štetu građana Hrvatske i hrvatske države općenito, a policija ga pustila iz zatvora, vratio se na svoje radno mjesto u HEP, ima plaću od 9.000 kn i još ga čuva policija. Ovo je sumrak hrvatskog društva, a policiju jednostavno može biti sram! FUJ!!!


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 17.11.10. 14:56

Ne niste krivi?Pohlepa je kriva i primitivni mozak.Iz opanaka u svijet milijunera nije bas jednostavan.


registracija
11/1/10

fluid, 17.11.10. 15:05

Pevecovi,vaš najveći grijeh je u prezimenu(i malo u pohlepi).Da se prezivate Todorić,nebi imali ni financijskih ni političkih a ni pravosudnih problema.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika